Prøv lykken på Cinderella Online

Spil Cinderella nu 

Spil Cinderella hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Cinderella Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Foruden den 125% velkomstbonus på op til 10000kr, kan du få 50 LeoVegas gratis spins.

Håbede du på at finde en LeoVegas bonuskode, til at prøve Cinderella spilleautomat online? Så er det heldigt at du kan få en 125% LeoVegas bonus og en 50kr gratis bonus, men det kræver ingen bonuskode.

Tilmeld dig og få en LeoVegas velkomstbonus

De fleste har en forventning om at få en bonus når man åbner en ny casino konto. Og her får nye kunder en gratis LeoVegas bonus. Du får en 50kr LeoVegas No Deposit Bonus til at prøve LeoVegas’s spillemaskiner. Nye spillere får den, efter deres konto er aktiveret. LeoVegas kræver ingen indbetaling for at du kan få de 50kr gratis penge, men hvis du foretager en, vil du yderligere få en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i din egen indbetaling.

Hvad med en LeoVegas velkomstbonus? 125% mere oven i det beløb du indbetaler – er det LeoVegas tilbyder når du opretter dig og foretager et indskud på mindst 50kr. Det er let at indbetale til din LeoVegas konto, en Skrill konto kan bruges. LeoVegas giver dig mulighed for bruge disse penge på Red Tiger Gaming spil, blandt andet Cinderella spillemaskine som har en minimum linjeindsats på 0.1kr. Spil løs til din 125% bonus er sluppet op.

Get a125% up to kr10000 + kr50 No Deposit Bonus now Spil Cinderella ved LeoVegas 

Intro

Hvis du er på udkig efter et eventyrligt twist på en spillemaskine, så er Cinderella lige det du kigger efter. Med fængende grafik, gode bonus funktioner, 5 hjul og 20 betalingslinjer som udbetaler op til 4000000kr. Så spil Cinderella online – du vil ikke blive skuffet. Den er en af Red Tiger Gaming’s bedste spillemaskiner, med et Fantasy tema som Fairy Tale fans holder meget af.

På Cinderella spillemaskine har du chancen for at udløse en gevinst på 600 gange din indsats, vinde gratis spins, få kontante gevinster på op til 4000000, nyde godt af tilfældig linje multiplikator og Fairy Magic, Slipper Trail, Carriage Spin og Clock Strike feature, det hele med en lav minimums indsats på 0.1 per linje.

Cinderella Funktioner i Spillet

Cinderella er meget mere end blot en spillemaskine som kun Fairy Tale fans vil holde af. Lad os se nærmere på hvad Cinderella rent faktisk tilbyder.

Du finder en masse sjove features som gratis bonus spins samt 10 symboler herunder et wild og scatter symbol på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 600 gange din linjeindsats. Tilbagebetaling til spilleren er på 95.35%.

Med gratis LeoVegas konto har du chancen for at vinde kolde kontanter. Tilmeld dig LeoVegas i dag og spil Cinderella online. LeoVegas har deres helt egen app, hvor du kan spille Cinderella app spilleautomat direkte på din mobil. Du kan ovenikøbet få en flot velkomstbonus.

Historien bag Spillet

Cinderella udkom i 2017, spillet blev den gang udviklet af Red Tiger Gaming, som stadig den dag i dag har licens på spillet. Red Tiger Gaming opdaterer regelmæssigt dette video spil, for at Cinderella altid lever op til forventningerne.

Grundregler

Du ser her en liste over reglerne for Cinderella:

 • Det kræver min. 3 ens symboler på en af de 20 aktiverede spillelinjer at kvalificere sig til en gevinst
 • Gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst uanset placering på skærmen
 • Får du wild symbolet kan det erstatte de 10 øvrige symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje udbetales
 • Free spins featuren på Cinderella udløser 8 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Gældende min. indsats er
 • Skulle der opstå fejl annulleres alle indsats og udbetalinger

Hvordan fungerer Cinderella?

På Cinderella gælder det om at få mindst 3 og op til 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er online spillemaskiner nyt for dig eller kender du bare ikke Cinderella, så vil du her få en gennemgang af hvordan du kan spille Cinderella spillemaskine online og vinde store beløb.

Du skal først vælge hvordan og hvor du vil spille. Du har mulighed for at få en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

De fleste kan bedst lide at spille Cinderella for rigtige penge, af den simple grund at gevinsten på op til 4000000kr kan blive din. Spil hos LeoVegas og vind Cinderella’s top gevinst, direkte på deres website også på mobilen.

Hvis du kun vil prøve Cinderella for sjov eller øve dig, er det muligt helt gratis på LeoVegas’s website eller på din mobil. Her behøver du ikke LeoVegas download.

Når du først har startet spillet, skal du bare klikke på Spin knappen for at få dit første spin. Du kan ændre indsats størrelsen ved at bruge indsats knapperne, dette vil øge din indsats og samtidig også beløbet du kan vinde. Det er formålet at få mindst 3 identiske symboler på linje, men med 5 symboler udløses den største gevinst.

Når du spiller på flere linjer i hvert spin, vil du også have større chance for at få 5 ens symboler på en aktiv spillelinje. På Cinderella skal du ikke bekymre dig om dette, da du altid vil satse på 20 spillelinjer.

Cinderella trin for trin guide:

 • Bestem dig først for, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Du finder 20 spillelinjer på Cinderella, fordelt over 5 hjul. Antallet af spillelinjer er fastsat til 20, hvilket vil sige at der altid er 20 aktive linjer. Dette betyder ikke at Cinderella begrænser dit spil. Spil Cinderella online med en god indsats på de 20 linjer, og måske bliver du den heldige vinder af 4000000kr.

Linjerne her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Cinderella gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Næste skridt er at indstille din møntværdi.

Skal du spille Cinderella med rigtige penge hos LeoVegas, eller et andet Red Tiger Gaming spil, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Cinderella er dette dog ikke nødvendigt – da der kun er en møntværdi på kr per mønt.

Med en standard møntværdi, slipper du for at rode med indstillingerne. Du kan i stedet, fokusere på at vinde Cinderella’s jackpot på 600 gange din linjeindsats.

 • Når du har indstillet møntværdien til den ønskede værdi, vælg så indsats per linje.

Red Tiger Gaming har besluttet at have en fast mønt indstilling på Cinderella – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Når du spiller Cinderella vil de 20 spillelinjer altid være aktive. Red Tiger Gaming har nemlig ikke givet muligheden for at indstille dette. Måske de vil gøre det på en anden version af Cinderella.

For at justere din indsats på Cinderella, kan du bruge indsats størrelse/møntværdi knap.

Du kan således styre din indsats, og satse på mellem 0.1kr og 250kr per linje. Med en relative høj maks. indsats per spillelinje på 250kr, antyder Red Tiger Gaming at de har målrettet Cinderella mod gavmilde indsatser.

 • Når du er klar til at starte spillet, klik på Spin knappen.

Sådan kan du starte de 5 hjul, mens du beholder indstillingerne på Cinderella fra før. Du kan også starte Cinderella ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du sætte dig tilbage og se på de 5 hjul der spinder op til 100 gange i træk.

 • Der er to valgmuligheder mere at overveje inden du begynder at spille Cinderella spilleautomat, det er fuld skærm og lyd indstillingen.

Den ene gør det muligt at udvide spilleskærmen så du kan spille Cinderella uden forstyrrelser.

Et enkelt klik på mute-knappen vil slukke for lyden på Cinderella, så du kan spille i fred og ro.

På Cinderella kan du ikke skrue op og ned for lydstyrken. Du kan kun skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Cinderella Symboler

På Cinderella spilleautomat er der 10 symboler. Herunder er en liste over dem der udbetaler bedst:

 • Pumpkin
 • Magic wand
 • Pocket Watch
 • Letter
 • Spade, Diamond, Heart og Clubs

Oven i dem, finder du også:

 • Cinderella wild symbol
 • Castle scatter symbol
 • Bonus Scroll bonus symbol
 • Castle freespins symbol

Det symbol der udbetaler den største gevinst, det er et slags jackpot symbol, er Pumpkin. Ser du Pumpkin 5 gange på samtlige 20 spillelinjer vil du få 600 gange din indsats udbetalt. Satser du på alle 20 spillelinjer, vil 5 Pumpkin symboler nemlig udbetale 600 gange din indsats – eller mønter.

Nedenfor ses et billede af Cinderella’s størst udbetalende symbol:

Det næstbedst betalende symbol er Magic wand. Hvis du satser 0.1kr per linje, kan du få udbetalt op til 300 gange din indsats, men hvis du beslutter at satse 250kr per linje og får 5 af disse symboler, vil du vinde 75000kr. Efter Magic wand er der også det gavmilde Pocket Watch, som belønner dig med 240 gange din indsats selv ved minimum på 0.1kr per linje, men kan øge din saldo med 60000kr hvis du satser med og de 5 symboler fremkommer på en aktiv spillelinje.

Får du Letter bliver din indsats ganget med henholdsvis 200. Får du 5 af det lavest betalende symbol: Spade, Diamond, Heart og Clubs, vil du blive beløbbet med 60 gange din indsats.

Sammen med wild symbolet, får du her et Castle symbol. Det fuldender enhver gevinst chance på Cinderella. Symbolet Castle kan alene give en gevinst på gange din indsats.

Blandt Cinderella’s symboler, er der også nogle man ikke ser så ofte på video spil. Såsom Castle symbolet der giver free spins på Cinderella, samt Bonus Scroll der sætter bonusspillet i gang.

Cinderella’s Gevinstlinjer

Cinderella video spillemaskine og 5 hjul og 20 spillelinjer.

Gevinstlinjer er linjer som løber hen over de 5 hjul på spillet. Det er de linjer som afgør hvor der er gevinst.

Du vælger ikke selv hvor mange aktive betalingslinjer der er på Cinderella – der vil nemlig altid være 20 aktive linjer.

Ved at indstille antallet linjer som forklaret ovenfor, kan du styre din indsats.

play Cinderella online Spil Cinderella ved LeoVegas 

Sådan bruger du Cinderella’s betalingslinjer:

 • Betalingslinjer læses altid fra venstre til højre.
 • Du skal mindst have 3 ens symboler på en af betalingslinjerne for at vinde.
 • Et wild/joker symbol kan stå i stedet for ethvert andet symbol på en betalingslinje.
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på enhver linje.
 • Kun den højeste gevinst på en betalingslinje giver gevinst. Så hvis du for eksempel får to gevinster, vil du kun få udbetalt den største af de to.
 • De 20 linjer på Cinderella er faste. Du kan ikke deaktivere nogle linjer, og må derfor satse på dem alle. Og da alle betalingslinjerne er aktive, vil 3 ens symboler altid udbetale gevinst.

Kort om Cinderella’s Hjul

På Cinderella kører de 5 hjul nedad, hvilket også er det mest normale på Red Tiger Gaming’s spil. Det gør dog ikke denne video kedelig, tværtimod betyder det at det er let for spilleren der ønsker at spille for rigtige penge.

Det spændende spil Cinderella har 10 standard symboler, herunder et wild og et scatter symbol.

Alt du skal vide om den faste Cinderella Jackpot

Selvom du ikke kan vinde en fastsat Cinderella jackpot, er der andre fordele som Pumpkin symbolet der udløser gevinst på 600 gange din linjeindsats. Det vil sige at du kan vinde op til 4000000kr i kontanter for maks. indsats på 250kr per linje eller i mønter.

Vind en Progressiv Jackpot

Du kan ikke vinde en progressiv Cinderella jackpot. Det kan dog være at, dette Red Tiger Gaming spil er tilføjet til en progressiv jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Klassisk eller Video Spillemaskine – Hvad er bedst?

Red Tiger Gaming står bag spillemaskinen her. Som har meget detaljeretgrafik og sjove animationer. Cinderella er en af de flottere spillemaskiner på markedet. Den tilbyder sjove features, som du aldrig ville kunne finde på en klassisk spilleautomat. Hvilket er med til at gøre Cinderella anbefalingsværdig, om du så vil prøve spillet for sjov eller for rigtige penge.

Er dette en 3D Spillemaskine?

Det er ikke altid udseende der afgør om spillet er underholdende. Så selvom Cinderella ikke er en 3D spillemaskine, er den bestemt stadig værd at prøve. Der er nemlig ikke nødvendigvis flere features på en 3D spillemaskine fremfor en almindelig spillemaskine. Den store forskel er mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater – ikke kun grafikken men også spillet differentier meget.

Spil Cinderella med eller uden download?

Gider du ikke bruge for meget tid når du skal prøve et spil. Så er LeoVegas et rigtigt godt valg, her er det nemlig ikke nødvendigt med Cinderella download. Prøv Cinderella eller et af Red Tiger Gaming’s andre interessante spil, gratis hos LeoVegas. Eller hvis du har mod på det så sats dine egne penge på Cinderella.

LeoVegas casino kommer i form af et flash site, så blot spil Cinderella og andre Red Tiger Gaming spillemaskiner direkte i din internet browser. Så nej, du behøver ikke LeoVegas download, kun hvis du vil bruge LeoVegas’s mobil app. En anden fordel ved LeoVegas er at de tilbyder gratis prøvespil, også på Cinderella, hvilket ikke kræver at du tilmelder dig. Men du kan kun gøre krav på LeoVegas’s bonusser og Cinderella’s mange gevinster hvis du spiller for rigtige penge.

Hvad Bruges Cinderella’s Knapper Til?

Her finder du en uddybende forklaring af hvordan Cinderella’s knapper fungerer:

Start Knappen

Du kan ikke starte spillet uden en start knap, derfor finder du sådan en på alle video spil. På Cinderella hedder den Spin. Klik på den, og så er du i gang! Denne lille knap giver dig chancen for at vinde 4000000kr kontant. Men Cinderella har andre knapper du også kan få brug for:

 • Klik på info ikonet for at lære mere om Cinderella
 • Brug fuld skærm funktionen for bedste spilleoplevelse
 • Juster lydstyrken på Cinderella

Turbo Knappen

Med Turbo funktionen kan fremskynde udfaldet af spillet. Men gevinsterne forbliver de samme.

På Cinderella er der ingen Turbo knap. Men det gør ikke spillet kedeligere, du kan jo stadig vinde 4000000kr.

Information Fanen

Vil du læse mere om Cinderella’s spilleregler eller bare se udbetalingstabellen, så klik på Info ikonet. Der finder du flere detaljer om denne Red Tiger Gaming video, så du kan få mest ud af din Cinderella oplevelse hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Der er ingen tvivl om at autospil er en nyttig funktion. Den lader spilleren slappe af mens de 5 hjul spinder af sig selv. Det eneste tidspunkt de stopper, er når du får en vindene kombination. Du kan vælge at bruge auto funktionen på Cinderella, selv hvis bare vil prøve spillet for sjov.

Som nævnt ovenfor, er autospil en erstatning for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil fra når du ikke vil spille mere.

Bare rolig – du kommer ikke til at gå glip af de særlige features på grund af autospil.

Min. Indsats

Har du planer om at åbne en LeoVegas konto samt gøre krav på din bonus på 10000kr, kan det være en god idé, at finde ud af hvad minimums indsatsen er på Cinderella, når du spiller for rigtige penge.

Cinderella har desværre ikke denne funktion, derfor må du indstille din indsats til minimum ved at ændre antal mønter per betalingslinje.

Hvis du ikke har lyst til at spille for en høj indsats, har Red Tiger Gaming gjort det muligt at spille for helt ned til 0.1kr per linje. Så i alt 2kr, hvis du satser på alle 20 linjer.

Cinderella har faste betalingslinjer. Det mindste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per betalingslinje. Du har altså ikke mulighed for at ændre din indsats ved at slå nogle af de 20 linjer fra. Hvis du spiller på alle 20 linjer garanterer det dig, at du kan udløse Cinderella’s bonus runder, ekstra features samt free spins. Med laveste indsats på 2kr, har du mulighed for at starte forsigtigt mens du stadig kan udløse samtlige ekstra funktioner.

Maks. Indsats

Du kan spille for en maksimal indsats på 1 mønter på hver alle de 20 linjer. Det svarer til en maksimale indsats på 5000kr. Hvis du vil spille med maksimal indsats på Cinderella, skal du selv rode med indstillingerne. Da der ikke er en Maks. Indsats knap på Cinderella.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra Cinderella’s gennemsnitlige udbetalinger over en lang periode, og vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den sædvanligvis på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du nødvendigvis vinder 93% eller 96%. Men for hver 100kr der er satset på Cinderella, udbetaler den i gennemsnit 96kr til spilleren.

Du kan forvente en god tilbagebetalingsprocent på Cinderella – på en fin 95.35%.

Særlige Funktioner på Cinderella

I Cinderella spillet er der både et wild og scatter symbol. Dem kan du læse mere om herunder. Bonus og free spins spil har deres egne specifikke symboler.

Scatter

Cinderella’s scatter symbol hedder Castle. Det udløser gevinst på gange din indsats. Scatter symbolet på Cinderella udløser en runde gratis spins,, som alle håber på at få.

Det ser sådan her ud:

spil Cinderella gratis

Wild

Wild symbolet erstatter Cinderella’s almindelige symboler. Hvis du skal bruge 5 ens symboler men i stedet får 4 Magic wand symboler. Så kan Wild symbolet stå i stedet for det sidste, og derved udløse 300 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Cinderella

Billedet her viser Cinderella’s wild symbol.

Ekspanderende Wild

At have et ekspanderende wild symbol er fantastisk, men det har dette Fairy Tale spil ikke. Men der er så mange andre features på Cinderella så du vil ikke engang komme til at savne det.

Stacked Wild

Af en eller anden grund, har Red Tiger Gaming ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 20 betalingslinjer. Heldigvis, var Red Tiger Gaming storsindet nok til at give den en linjegevinst på 600 gange din indsats.

Overlay Wild

Overlay wild symbolet på Cinderella er desværre ønsketænkning, men hvem ved måske vil Red Tiger Gaming vil tilføje det i en opdatering.

Gevinstoversigt

Alt information om Cinderella’s udbetalinger finder du i gevinstoversigten, som kan tilgås med et enkelt klik, den indeholder specifikationer om Red Tiger Gaming’s spilfunktioner, og allervigtigst – de 10 symbolers udbetalinger. Får du minimum 3 ens symboler på række vil du få gevinst, men 5 af dem på en af de 20 gevinstlinjer belønner dig med op til 600 gange linjeindsatsen – som udløses af det bedst betalende symbol Pumpkin. Så kryds fingre for at du får mange af disse Cinderella symboler! Det næstbedst betalende symbol, Magic wand, giver også gode gevinster, med 5 af dem får du en flot gevinst på 300 gange din indsats per linje. At vinde 240 gange din indsats er heller ikke dårligt, det er præcis hvad Pocket Watch vil give dig for 5 af dem på en aktiv linje. Letter og fremkommer oftere, men udbetalingerne er også noget lavere, med henholdsvis 200 og gange linjeindsatsen. Og selv det lavest betalende ud af de 10 symboler – Spade, Diamond, Heart og Clubs symbolet udbetaler 60 gange din indsats per linje.

Cinderella online gratis Spil Cinderella hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

For at indstille størrelsen af din indsats på Cinderella, har du et par valgmuligheder:

 • Indsats niveau indstillingen
 • Den kontante værdi af din indsats

Det er ikke muligt at ændre på antallet af aktive betalingslinjer på dette video spil.

Hvad er indsats niveau? Blot en anden måde at indstille din indsats af mønter på Cinderella’s 20 linjer. Vælg fra 1 til 1, så du satser mellem og per omgang.

Værdien af Cinderella’s mønter

Møntværdien er en af de vigtigste LeoVegas indstillinger at kende.

Har Cinderella multiplikator funktion?

Cinderella’s multiplikator funktion sætter skub i LeoVegas gevinsterne,, hvilket er rart når der nu ikke en jackpot.

Dette spil har en multiplikator feature som hedder Ballroom. Der er ingen jackpot på Cinderella, men til gengæld får du denne ekstra feature.

Bonusspil, Bonus Features og andet

Hvilke særlige features og bonusspil kan jeg se frem til på Cinderella?

Information om Cinderella’s Bonusspil

Spil Cinderella nu 

Dobbelt eller Intet Funktion på Cinderella

Red Tiger Gaming har ikke inkluderet en gamble funktion på Cinderella. Det er ikke rigtig noget du vil mangle på en video spillemaskine, fordi så kan du spinde de 5 hjul uden at føle dig presset til at gamble din gevinst.

Hvad er Cinderella Gratis Spins?

Man kan sagtens komme til at forveksle de gratis spins der bliver udløst i et spil, og en gratis spins bonus fra et casino. Men når du tilmelder dig et nyt online casino som LeoVegas, kan man blive tilbudt en bonus med gratis spins. Det kan du få af LeoVegas – hele 50 spins, men de kan ikke bruges på Cinderella. Så derfor er det heldigt at, Red Tiger Gaming har inkluderet et bonusspil på Cinderella som indeholder gratis spins. Yderligere, kan man prøve en spillemaskine i en gratis version. Men det kalder man ikke for gratis spins, og får du en vinderkombination – vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din spilkonto.

Der er en free spins feature på Cinderella som hedder Free spins. Den kan få de 5 til at spinde 8 gange.

Det er nemt at udløse disse Cinderella free spins. Får du Castle symbolet, vil du se Cinderella aktivere free spins funktionen og belønne dig med op til 8 free spins.

Visuelle Oplevelse på Cinderella

Cinderella er en af de typiske Red Tiger Gaming video spillemaskiner, med flot billed grafik som mange LeoVegas spillere elsker. Bortset fra visuel autencitet, tilbyder denne Fantasy spillemaskine forskellige spillemuligheder, der gør dig i stand til:

 • Se gevinst tabellen
 • Vælge størrelsen af din indsats
 • Vælge auto spil
 • Slå fuldskærm til eller fra
 • Slå lyden fra med mute
 • Læse spillet’s regler i under Info fanen

Folk der elsker Fairy Tale tema’et, får en autentisk oplevelse på Cinderella, dels takket være dens lyd som Red Tiger Gaming har skræddersyet til at passe til temaet. Foruden denne spilleautomat’s fantatiske grafik, skaber lyden en unik stemning. Men hvis du ønsker at sigte efter de 4000000kr uden at blive distraheret, så brug Cinderella’s mute indstilling til at gøre noget ved det.

Prøv Cinderella med Rigtige Penge

Cinderella har et temmeligt cool design og en masse bonus funktioner. Og hvis man tager hyppigheden af gevinst i betragtning, er det let at se hvorfor LeoVegas spillere kan lide det.

Sådan kan du spille Cinderella for rigtige penge:

Opret din LeoVegas konto og spil Cinderella online med det samme. Du skal bare bruge 5 minutter. Således får du hurtigt oprettet en LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Cinderella med LeoVegas’s casino penge

Udbetaling af Gevinst

Din LeoVegas konto bliver automatisk forhøjet med din Cinderella gevinst, hvis du vinder. Derefter kan du udbetale beløbet ved at bruge Skrill. De kan dog have forskellige beløbsgrænser, du bør derfor kontakte LeoVegas kundeservice hvis du har spørgsmål.

Hvis du ønsker at benytte den 125% LeoVegas bonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 35, før du kan anmode om en udbetaling af din Cinderella gevinst. Vi anbefaler at du altid læser LeoVegas’s Vilkår & Betingelser inden modtager en bonus, så du ved hvilke krav der er. Cinderella’s Info kan ikke hjælpe dig, det har nemlig ikke noget med spillet at gøre.

Spil Cinderella online i gratis version

Hvis du ikke kender Cinderella, giver LeoVegas dig mulighed for at prøve dette Red Tiger Gaming spil i en gratis version. Spil Cinderella online på din mobil eller PC.

Med LeoVegas’s spil for sjov funktion, behøver du ikke indbetale. Og er Cinderella noget for dig, kan du altid foretage en indbetaling. 50kr er det laveste beløb du kan indbetale, men med en møntværdi på kr kan de vare forholdvis længe. Særligt sammen med en 125% LeoVegas bonus uden krav om LeoVegas bonuskode.

Spil Cinderella gratis og vind rigtige penge! Kan det virkelig lade sig gøre? Ja, hos LeoVegas kan det. Du kan nemlig få en LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus

Lige nu tilbydes der en LeoVegas gratis bonus på 50kr til dette perfekt strømlinede spil. Det er i bund og grund gratis penge, hvilket betyder at du kan spille Red Tiger Gaming spil helt gratis. Du skal bare have en LeoVegas konto – opret en og gå til LeoVegas’s spillemaskiner, brug de gratis 50kr, og vind endnu flere penge ved at spille Cinderella online. Men husk, for at kunne udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde betingelserne. Cinderella kan udløse gevinst på op til 4000000kr, men de fleste casinoer vil kun lade dig udbetale et begrænset beløb minus 50kr, hvis du gennemspiller bonussen 35 gange. Gratis penge kommer næsten altid med begrænsninger.

Er Cinderella tilgængelig på LeoVegas App?

Det kan du tro. LeoVegas har udviklet en brugervenlig app som kan bruges på samtlige iOS, Android, Windows enheder. Download app’en til din mobil og få adgang til mange sjove spilleautomater samt andre spil. Efter et par klik er du klar til at spille Cinderella app version, som byder på den samme kvalitets oplevelse som på din computer.

Hvis du bruger en iOS enhed, såsom en iPhone, skal du besøge iTunes eller download LeoVegas’s iOS app direkte på deres website. Det er præcis samme fremgangsmåde hvis du vil spille Cinderella på din iPad.

Det er intet problem at spille Red Tiger Gaming spilleautomater på en Android enhed, bare download LeoVegas app i Google Play både til telefoner og tablets.

Bare så du ved det – hvis en website prøver at sælge en LeoVegas eller Cinderella app, så er det fup. App’s er gratis, så lad være med at spild dine penge forgæves.

Findes der en Mobil Bonus?

Vil du spinde de 5 hjul på din mobile enhed? Så må du gøre det uden en bonus, fordi LeoVegas vil ikke give dig en. Det virker som en fejl fra LeoVegas side, så vi håber de vil rette den en skønne dag.

Højeste Udbetaling på Cinderella

Når det kommer til gevinsterne på Cinderella, kan du få et overblik over hvor meget Cinderella’s 10 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Pumpkin symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 600. Spiller du med en indsats på 1 mønter på hver linje og en møntværdi på kr, kan du altså vinde mønter forudsat at 5 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Kan en Cinderella strategi give gevinst?

Lige meget hvor mange Cinderella tricks du har i ærmet, vil de ikke være afgørende for din gevinstchance. Du kan i stedet vurdere din gevinstchance på dette video spil ved at kigge på Cinderella’s udbetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Udbetalingsprocenten er den procentdel som Cinderella udbetaler i gevinster over en længere periode, mens house edge er den procentdel som LeoVegas i gennemsnit beholder.

Jo højere beløb du satser på dette video spil, jo bedre vil dine vinder odds være. Men du kan også satse lavere og derved spare penge mens du spiller Red Tiger Gaming spillemaskiner. Det vigtigste er dog at du finder et system der virker for dig. Definér din spillestil, og spil sådan – i sidste ende vil det blive sjovere på den måde.

Med hensyn til Cinderella’s volatilitet, udbetaler den hyppigt mindre beløb. Med en udbetalingsprocent på 95.35%, betyder det at dine vinder odds på de 20 gevinstlinjer er ganske udmærket. Men selvfølgelig, er det LeoVegas’s mål at få profit, men det opnår de vist også på millioner af Cinderella spins.

Om Red Tiger Gaming:

 • Website: www.Red Tiger Gaming.com
 • Speciale: Spilleautomater til Computer og Mobil, Bordspil til Computer og Mobil, MIS, IT og Kommunikation
 • Etableret: 2014
 • Hovedkontor: 2nd Floor, Athol House, 21a – 23 Athol Street, Douglas, IM1 1LB
Spil Cinderella hos LeoVegas