Anmeldelse af Candy Dreams Online Spilleautomat

Spil Candy Dreams ved LeoVegas 

Spil Candy Dreams hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Candy Dreams Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Spil Candy Dreams online med et kampagnetilbud helt uden brug af LeoVegas bonuskode. Du kan få deres 125% LeoVegas bonus på din første indbetaling op til 10000kr uden brug af LeoVegas bonuskode. Du skal blot indbetale via din Skrill konto og så vil du være klar til at bruge dem på Microgaming spil.

Det er altid svært at finde en LeoVegas bonuskode. Heldigvis, er der en 125% LeoVegas bonus samt en 50kr gratis bonus til Candy Dreams som du ikke behøver en bonuskode for at udløse.

Opret en konto og få en LeoVegas velkomstbonus

Der intet bedre end at prøve Candy Dreams spillemaskine for gratis penge. Som ny spiller, har du chancen for det med en LeoVegas bonus som består af en 50kr gratis bonus, der kan bruges på samtlige Microgaming spil. Endnu federe er det, at denne LeoVegas bonus ikke kræver noget indskud – du får de 50kr helt gratis. Indbetaler du minimum 50kr til din nye spilkonto, vil du få en 125% LeoVegas velkomstbonus. Alt du har brug for, er en ny spilkonto, og lyst til at spille på spilleautomater.

Hvad med en LeoVegas velkomstbonus? 125% mere oven i det beløb du indbetaler – er det LeoVegas tilbyder når du opretter dig og foretager et indskud på mindst 50kr. Det er let at indbetale til din LeoVegas konto, en Skrill konto kan bruges. LeoVegas giver dig mulighed for bruge disse penge på Microgaming spil, blandt andet Candy Dreams spillemaskine som har en minimum linjeindsats på kr. Spil løs til din 125% bonus er sluppet op.

Spil Candy Dreams ved LeoVegas 

Præsentation

Hvis du er på udkig efter en eventyrlig oplevelse på en 720 måder at vinde spillemaskine, så er Candy Dreams måske noget for dig. Med fantastisk grafik, forskellige bonus funktioner, 5 hjul og 720 betalingslinjer som udbetaler op til 1100000kr, vil du uden tvivl blive underholdt. Spil Candy Dreams online – en af Microgaming’s mest elskede spil, med et Cute tema som er blandt Candy fans favoritter.

På Candy Dreams spillemaskine kan du vinde 400 gange din linjeindsats, udløse gratis spins samt en bonus runde, få kontante gevinster på op til 1100000, alt sammen med en lav minimums indsats på per gevinstlinje.

Candy Dreams Features i Spillet

Candy Dreams har meget mere at byde på end blot hvad Candy fans foretrækker. Lad os tage et kig på hvilke specifikke funktioner Candy Dreams kan tilbyde.

Her er mange fremragende features som for eksempel bonus free spins og en attraktiv bonus runde, samt 14 symboler med en wild og en scatter på denne 720 måder at vinde spillemaskine.

Jackpotten udløser gevinst på 400 gange din indsats per linje. Du kan forvente en tilbagebetaling på 96.82%.

Vil du finde et online casino, så du kan vinde kontante gevinster? Så besøg LeoVegas og spil Candy Dreams online med en gratis spilkonto. Du kan også downloade Candy Dreams app version, så du kan spille LeoVegas direkte på mobilen. Du kan samtidig få en attraktiv velkomstbonus.

Derfor blev Candy Dreams udviklet

Candy Dreams udkom i 2017, spillet blev den gang udviklet af Microgaming, som stadig den dag i dag har licens på spillet. Microgaming opdaterer regelmæssigt dette 720 måder at vinde spil, for at Candy Dreams altid lever op til forventningerne.

Grundregler

Her finder du en liste over reglerne for Candy Dreams:

 • For at kvalificere sig til en gevinst, skal du have mindst 3 af samme symbol på en af de 720 måder at vinde spillelinjer
 • Alle gevinster er for kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler ved enhver placering på skærmen
 • Wild symbolet kan erstatte samtlige 14 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje bliver udbetalt Free spins funktionen på Candy Dreams indeholder 12 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Minimum indsats er 50
 • Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil

Hvordan spiller man Candy Dreams?

Hvis du er ny i verden af online spillemaskiner eller bare på dette Microgaming spil, så vil denne Candy Dreams anmeldelse give dig en gennemgang af hvordan du kan spille Candy Dreams spillemaskine online og vinde kontanter. På Candy Dreams, er det først og fremmest målet at få mindst 3 sammenhængende symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre.

Før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Du kan modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

Flertallet foretrækker at spille for rigtige penge på Candy Dreams, da du så kan vinde op til 1100000kr. Hos LeoVegas, kan du prøve Candy Dreams på deres website samt mobile site.

Hvis du kun vil prøve Candy Dreams for sjov eller øve dig, er det muligt helt gratis på LeoVegas’s website eller på din mobil. Her behøver du ikke LeoVegas download.

Efter du har åbnet spillet, skal du bare klikke på Spin for at starte de 5 hjul. Du kan justere størrelsen af din indsats inden ved at bruge indsats og møntværdi knapperne. Dette vil forhøje din indsats, men også beløbet du har mulighed for at vinde. Det gælder om at få min. 3 identiske symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst.

Når du satser på flere linjer, jo større er din chance for at få 5 ens symboler på en gevinstlinje. Du behøver ikke at bekymre sig om dette på Candy Dreams, da du altid vil satse på 720 måder at vinde. Det er også muligt at slå Turbo tilstand til og fra.

Din trin for trin guide til at spille Candy Dreams:

 • Du skal først vælge hvor mange spillelinjer du vil spille på.

I Candy Dreams spillet er der 720 måder at vinde fordelt over 5 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 720, hvilket betyder at du ikke kan ændre på antallet. Dette gør ikke Candy Dreams mindre attraktiv at spille. Spil Candy Dreams online med indsats på 720 måder at vinde, og du er et skridt nærmere gevinsten på 1100000kr.

Linjerne på spillet her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på 720 måder at vinde spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Candy Dreams gevinsterne er ligeså store som på de bedste online 720 måder at vinde spillemaskiner.

 • Nu skal du til at indstille møntværdien.

På Candy Dreams kan vælge værdien af hver mønt. Dette kaldes for det meste for møntværdi, men andre gange figurere det som møntstørrelse. Det er dog ligetil – et par klik og så har du valgt din møntværdi. Standardindstillingerne begynder ved 0.1kr, hvilket er den mindste møntværdi, op til 5kr – den største møntværdi.

Med 720 spillelinjer som er standard og en møntværdi du selv kan du vælge, kan du udløse Candy Dreams’s jackpot gevinst på kan du få din indsats på en gevinstlinje ganget med 400.

 • Efter din ønskede møntværdi er indstillet, vælg så din indsats per linje.

Microgaming har besluttet at holde antal mønter fastsat til per linje på Candy Dreams.

Du kan kun spille Candy Dreams med 720 måder at vinde. Microgaming har nemlig fastsat antallet af spillelinjer. Vi kan håbe på at det vil blive ændret i en anden version af Candy Dreams.

For at indstille alt på en gang, brug ‘Maks. Indsats’ knappen. For at finjustere din indsats på Candy Dreams, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

 • Klik på Spin knappen for at starte spillet.

Dette vil starte spillet med de 5 hjul, samtidig med at indstillingerne på Candy Dreams forbliver som du tidligere satte dem. Du kan også benytte autospil til at starte Candy Dreams. Derved behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot kigge på at de 5 hjul automatisk spinder op til 500 gange i træk.

Skulle du udløse et bonusspil under autospil, såsom free spins, vil denne ways to win automatisk stoppe og fortsætte med bonusspil.

 • Der er også en lyd og fuld skærm funktion, du bør indstille inden du går i gang med at spille Candy Dreams spillemaskine.

Candy Dreams har desværre ingen fuld skærm funktion. Det burde Microgaming få rettet, så man virkelig kan nyde Candy Dreams spillet.

Med et klik på mute-knappen kan du slukke helt for lyden på Candy Dreams.

På Candy Dreams har Microgaming gjort det muligt at tilpasse, så du selv kan vælge lydstyrken.

Alle Candy Dreams Symbolerne

Der er 14 symboler på Candy Dreams spilleautomat. Her er en liste over dem med en høj udbetaling:

 • Red Floral-shaped Candy
 • Orange Floral-shaped Candy
 • Green Floral-shaped Candy
 • Blue Candy
 • Red Candy
 • Purple Candy

Udover disse, finder du også:

 • Candy Dreams Logo, Wild og Present wild symbol
 • Candy Planet og Rainbow Lollipop scatter symbol
 • Candy Planet bonus symbol
 • Rainbow Lollipop freespins symbol

Det symbol der udbetaler den største gevinst, det er et slags jackpot symbol, er Red Floral-shaped Candy. Ser du Red Floral-shaped Candy 5 gange på samtlige 720 måder at vinde vil du få 400 gange din indsats udbetalt. Satser du 500 på alle 720 måder at vinde, vil 5 Red Floral-shaped Candy symboler nemlig udbetale 400 gange din indsats – eller 220000 mønter.

Nedenfor ses et billede af Candy Dreams’s størst udbetalende symbol:

Orange Floral-shaped Candy er det næstbedst betalende symbol. Med en indsats på kr per linje, kan du få op til 300 gange din indsats, men hvis vælger du at satse kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få udbetalt en gevinst på kr. Green Floral-shaped Candy er det tredje bedste symbol, som belønner dig med 250 gange din indsats selv med minimums indsats på kr per linje, men kan forøge din saldo med kr hvis du spiller for maks. indsats og får 5 på en aktiv spillelinje.

Får du Blue Candy eller Red Candy bliver din indsats ganget med henholdsvis 150 og 100. Får du 5 af det lavest betalende symbol: Purple Candy, vil du blive beløbbet med 40 gange din indsats.

Udover Candy Dreams Logo, Wild og Present symbolet, har Candy Dreams et scatter symbol. Det fuldender enhver vinderkombination på Candy Dreams. Men alene kan Candy Planet og Rainbow Lollipop symbolet gange din indsats med 5000.

Blandt Candy Dreams symbolerne, finder du nogle der ikke er så almindelige. Det er for eksempel Rainbow Lollipop symbolet der starter free spins, og Candy Planet der giver dig bonusspil.

Candy Dreams Spillelinjer

Candy Dreams er en spillemaskine med 720 måder at vinde.

Vælg selv din møntværdi ved at indstille møntværdien på spillet.

Der ikke er nogen traditionelle betalingslinjer i Candy Dreams. I stedet får du meget mere – nemlig 720 gevinstlinjer eller 720 måder at vinde. Det vil sige at alle kombinationer med minimum 3 ens symboler, giver gevinst uanset hvor de lander på de 5 hjul. Det er vel næsten som om de 14 symboler er blevet til scatter symboler.

På Candy Dreams som er et 720 måder at vinde spil, behøver du ikke bekymre dig om at slå betalingslinjer til og fra. Der vil nemlig altid være aktive 720 gevinst kombinationer. Indsatsen kan indstilles ved at bruge maks. indsats knappen.

På Candy Dreams kan du bruge møntværdi knappen på til at indstille beløbet for din indsats.

play Candy Dreams online Spil Candy Dreams ved LeoVegas 

Det bør du vide om Candy Dreams’s betalingslinjer:

 • Alle betalingslinjer udbetaler fra venstre til højre på Candy Dreams.
 • Få mindst 3 ens symboler på en spillelinje og så er der gevinst.
 • Alle almindelige symboler kan erstattes af wild symbolet.
 • Candy Planet og Rainbow Lollipop udbetaler gevinst på enhver linje.
 • Den eneste gevinst der udbetales er den største på hver betalingslinje. Det betyder altså, at får du flere gevinster på samme spillelinje er det kun den største der udbetales.
 • På Candy Dreams er alle 720 måder at vinde er faste. Du satser derfor automatisk på dem alle. Men du får til gengæld gevinst hver gang 3 ens symboler lander på en spillelinje.

Info om Spillets Hjul

Microgaming har givet denne ways to win 5 hjul som spinder nedad, hvilket også er det mest almindelige. Candy Dreams henvender sig derfor til spilleren som gerne vil spille og vinde rigtige penge.

Det vigtigeste på Candy Dreams er selvfølgelig de 14 symboler herunder et wild og et scatter symbol.

Findes der en fastsat Candy Dreams Jackpot?

Det er meget almindeligt, at 720 måder at vinde spil ikke har en jackpot. Der findes for eksempel ingen fast Candy Dreams jackpot. Men til gengæld er der Red Floral-shaped Candy symbolet som udløser en stor gevinst på 400 gange din indsats. Det betyder at du kan vinde op til 1100000kr i kontanter for maks. indsats 500 i mønter.

Info om Den Progressive Jackpot

Der findes ingen progressiv Candy Dreams jackpot på dette Microgaming spil. Men måske du er heldig at, LeoVegas har tilføjet deres egen progressive jackpot til dette spil.

Hvad er fordelen ved Video Spillemaskiner fremfor Spilleautomater?

Candy Dreams er en spillemaskine – men ikke en helt almindelig en. Candy Dreams har nemlig ikke traditionelle betalingslinjer, men i stedet 720 måder at vinde. I forrige afsnit kan læse mere om hvordan 720 måder at vinde betalingslinjer fungere.

Er Candy Dreams det man kalder en 3D Spillemaskine?

Nej, Candy Dreams er ikke en 3D spillemaskine. Men der er ikke den store forskel, en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med et bedre design. Så selvom de æstetisk er tiltalende, er det sjældent de bringer nye vigtige features på banen. De er altså ikke så anderledes end almindelige spillemaskiner. Det er forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der er stor – ikke blot udseende men også selve spillet.

Kan man spille uden at downloade LeoVegas software?

Skal du vælge et sted at spille Candy Dreams, er det altid bedre hos et casino som dette hvor det ikke er nødvendigt med Candy Dreams download, da det tager tid og er besværligt. På de fleste online casinoer kan du prøve Candy Dreams gratis, og hos LeoVegas kan både spille gratis og for rigtige penge. Prøv Microgaming’s spil gratis – eller spille for penge på Candy Dreams.

Fordelen ved dette online casino er, at du ikke behøver LeoVegas download. Spil Candy Dreams direkte i din browser i stedet. Sammen med andre Microgaming spil, kan du prøve Candy Dreams i en gratis version. Men husk at du skal spille Candy Dreams for rigtige penge, hvis du vil gøre krav på gevinsten hos LeoVegas.

Guide til Candy Dreams’s Knapperne

Forklaring af knappernes funktioner på Candy Dreams:

Start Knappen

Du kommer uden tvivl til at bruge Spin knappen mest på Candy Dreams. Som på de fleste andre Microgaming spil, er det den der får hjulene til at spinde. Candy Dreams kan få din saldo vokse med 1100000kr, hvis du får den helt rigtige kombination. Dette Microgaming spil har andre brugbare knapper som for eksempel:

 • Maks. Indsats knappen – som sætter din indsats til maks. i et klik
 • Turbo knappen – er uddybet nedenfor
 • Knapperne der indstiller lydstyrken på Candy Dreams
 • Mønt
 • Candy Dreams’s Info der fortæller mere om Candy Dreams’s regler og gevinster

Turbo Knappen

Vil du have fart på spillets hjul? Så kan du benytte Turbo funktionen.

Microgaming har valgt at tilføje denne funktion på Candy Dreams. Med et klik på Turbo knappen begynder Candy Dreams’s hjul at løbe hurtigere, og med et klik mere vender spillet tilbage det normale tempo.

Information Fanen

Den mest oversete funktion på Candy Dreams, er nok Info fanen. Her finder du spillereglerne og andre vigtige informationer, så husk at klikke på den.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan man virkelig nyde spillet. Du slipper helt for at klikke på Spin ved hvert et spin. I stedet kan du fokusere på de 14 symboler og vinderkombinationerne. Microgaming har for din bekvemmelighed inkluderet en autospil knap på Candy Dreams. Læn dig blot tilbage og ny spændingen.

Generelt er autospil en af de mest brugbare funktioner, fordi du slipper for at trykke på Spin igen og igen. På Candy Dreams kan du slå autospil funktionen til og fra som det passer dig.

På Candy Dreams kan du indstille autospil til at stoppe på et givet tidspunkt. For eksempel når der udløses en bonus feature eller gratis spins.

Min. Indsats

Før du åbner en LeoVegas konto samt gør krav på din 10000kr bonus, bør du tjekke hvad casinoet’s minimums indsats krav er, for at spille Candy Dreams for rigtige penge.

Foretrækker du at satse småt, kommer du til at mangle Sats En knappen på Candy Dreams. Så vil du indstille din indsats til minimum, skal du manuelt indstille din indsats på Candy Dreams.

Den laveste møntværdi du kan spille for på Candy Dreams er 0.1. Det vil sige at du kan sænke din indsats til 0.1 mønter X 720 betalingslinjer, og derved spille for 5kr per spin.

På Candy Dreams er der et fast antal betalingslinjer, du kommer derfor automatisk til at satse på 720 måder at vinde linjer. Det vil også give dig større chance for at vinde Candy Dreams’s bonusspil samt store gevinster.

Maks. Indsats

Hvis du vil have maksimale chancer for at vinde på Candy Dreams, skal du vælge maks. indsats. På Candy Dreams kan du gøre det ved at klikke på yes knappen. Du kan satse op til mønter per spillelinje, hvilket svarer til 500 mønter per spin når alle 720 måder at vinde er aktive. Kontant, er det 2500kr når du vælger maks. indsats på kr5.

Tilbagebetalingsprocent

En af de ting der er værd at vide, er spillets tilbagebetalingsprocent. Det vil give dig en idé om hvor meget du kan forvente Candy Dreams udbetaler over en given periode. Med andre ord, fortæller den om spillet er værd at spille. Her har du et 720 måder at vinde spil med en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, så du vil have en tilbagebetaling på 96kr for hver 100kr. Men husk på, det betyder ikke at du vinder 96% hele tiden.

På Candy Dreams’s finder du en af de bedste tilbagebetalingsprocenter – på intet mindre end 96.82%.

Særlige Funktioner på Candy Dreams

Her på Candy Dreams finder du både et wild og scatter symbol, læs videre for få mere af vide om dem. Du har chancen for at udløse bonusspil og gratis spins, men kun hvis Candy Planet og Rainbow Lollipop symbolerne lander rigtigt.

Scatter

Scatter symbolet på Candy Dreams kaldes for Candy Planet og Rainbow Lollipop. Det ganger din indsats med 5000.

Candy Dreams’s scatter ses her:

spil Candy Dreams gratis

Wild

Candy Dreams Logo, Wild og Present symbolet er et særligt symbol der kan erstatte Candy Dreams’s andre symboler. Det vil sige, at får du 4 ens symboler kan Candy Dreams Logo, Wild og Present erstatte det manglende symbol, så du alligevel får gevinst.

vind rigtige penge på Candy Dreams

Billedet her viser Candy Dreams’s Candy Dreams Logo, Wild og Present symbol.

Ekspanderende Wild

Det er ikke unormalt at 5-hjuls spil har en ekspanderende wild, men det er ikke tilfældet på Candy Dreams. Heldigvis har Microgaming givet den mange andre funktioner, som du helt sikkert vil holde af.

Stacked Wild

Candy Dreams har ikke noget stablet wild symbol, men mange andre features der kan gange din linjeindsats op til 400 gange.

Overlay Wild

Mens der ingen overlay wild er på de 5 hjul, kan du drage fordel af Candy Dreams’s andre funktioner. Som chancen for at løbe afsted med en gevinst på kr1100000.

Gevinstoversigt

Hvis du er interesseret i alle Candy Dreams’s udbetalingsdetaljer, så tjek gevinstoversigten, som Microgaming har gjort let tilgængelig ved et klik på yes knappen. Hvad du vil få at se der er de 14 symboler samt en forklaring af deres udbetalinger. Det symbol der er mest værd er Red Floral-shaped Candy, som vil belønne dig med 400 gange din indsats ligeså snart du får 5 af dem. Får du det samme antal Orange Floral-shaped Candy symboler på en af de 720 måder at vinde, vil din saldo stige med 300 gange din indsats per linje. Der er også mindre gevinster, som Green Floral-shaped Candy der stadig udbetaler fint, med 250 gange linjeindsatsen for 5 af de samme symboler. Selv symboler som Blue Candy og Red Candy er ganske indbringende – med gevinster på henholdsvis 150 og 100 gange indsatsen. Men også hvis du får 5 af det lavest betalende symbol; Purple Candy, vil du nyde godt af en LeoVegas’s spilkonto booster på 40 gange indsatsen per linje. Hvilket bestemt ikke er dårligt, mange andre 720 måder at vinde spil udbetaler ikke nær så godt.

Candy Dreams online gratis Spil Candy Dreams ved LeoVegas 

Indsats Størrelse

På Candy Dreams er et par måder at indstille størrelsen af din indsats – læs mere her:

 • Indstilling af indsats niveau
 • Indstilling af møntværdi

På Candy Dreams kan du ikke ændre på antallet af linjer – der spilles altid med 720 aktive gevinstlinjer.

Du kan vælge niveauet af din indsats – eller hvor mange mønter du vil satse per linje. Dette vil have direkte indflydelse på størrelsen af din indsats. Du kan indstille din indsats til enhver værdi mellem og mønter på hver af de 720 måder at vinde. Hvis du for eksempel vælger en indsats på per linje, vil du med 720 måder at vinde på Candy Dreams, have en samlet indsats på 500 mønter per spin.

Candy Dreams’s møntværdi

På Candy Dreams kan du vælge hvor meget hver mønt skal være værd. Dette er let at indstille og indsats niveau.

På Candy Dreams kan du satse fra 5kr, op til 2500kr som er den højste indsats du kan vælge. Du kan let indstille din ønskede møntværdi ved at bruge yes knappen. For at tilpasse din indsats, kan du indstille møntværdien den starter fra 0.1kr og går op til 5kr.

Gevinst med Candy Dreams’s multiplikator

Der er mange 720 måder at vinde spil som har en gevinst multiplikator. Candy Dreams’s 40-400 gange linjeindsats multiplikator er ikke det samme – er en ekstra feature. Microgaming har ikke inkluderet en multiplikator på dette spil. Selvom mange 720 måder at vinde spil har denne funktion, finder du ikke sådan en på Candy Dreams.

Du får normalt ganget din linjegevinst 40 og 400 gange. Men multiplikator funktionen er noget andet men desværre har Candy Dreams ikke sådan en. Selvom dette spil har et flot design, er denne funktion ikke inkluderet. Hvis du håbede at Candy Dreams indeholdte en multiplikator bonus, bliver du måske skuffet. Måske vil Microgaming inkludere den i en fremtidig version.

Bonusspil og Særlige Features

Hvilke bonusser kan jeg forvente på Candy Dreams?

Har Candy Dreams en Bonus Runde?

Ja der er en bonusrunde, også kaldet Candy Planet, og det er bestemt en af de mest spændende funktioner på Candy Dreams.

Spil Candy Dreams ved LeoVegas 

Gamble Funktion

Microgaming har ikke inkluderet en gamble funktion på Candy Dreams. Det er ikke rigtig noget du vil mangle på en 720 måder at vinde spillemaskine, fordi så kan du spinde de 5 hjul uden at føle dig presset til at gamble din gevinst.

Kan man få Candy Dreams Free Spins?

Free spins er bare spins, som du ikke skal betale for. Men de Candy Dreams free spins som er en bonus funktion i spillet, bør ikke forveksles med LeoVegas free spins. Selvom LeoVegas giver 50 spins til alle der opretter en ny konto, kan du ikke bruge dine free spins på Candy Dreams. Men bare rolig, Microgaming har sørget for at inkludere et ekstra Candy Dreams free spins spil. De free spins, eller gratis spins som de også kaldes, adskiller sig fra bare at spille den gratis version af Candy Dreams, fordi der betaler du ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten hvis du får en vinderkombination.

Glæd dig til at få de 12 gratis spins på Candy Dreams, som udløser flere gevinster uden du betaler for det.

Du kan forvente et udmærket antal LeoVegas free spins på Candy Dreams – hele 12 spins. Disse kan hjælpe dig til at få den store gevinst på De fleste LeoVegas spillere ville bestemt blive glade for det beløb!

Candy Dreams’s Grafik

Selvom måder at vinde spilleautomater som dette LeoVegas spil altid fokusere mere på hyppige gevinster, vil Candy Dreams’s grafik uden tvivl fange din interesse. Foruden de 14 sjove symboler, er der forskellige funktioner der gør dig i stand til:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Indstille din indsats
 • Justere møntværdien
 • Indstille antallet af mønter
 • Starte auto funktion
 • Vælge Candy Dreams’s maks. indsats
 • Indstille lydstyrken
 • Sætte spillet på mute
 • Starte Turbo funktion
 • Åbne Info for at se Candy Dreams’s regler

På en 720 måder at vinde spilleautomat, er lyden vigtige. Microgaming har sørget for at den passer fint til Candy Dreams’s tema. Men hvis det er for meget, kan du slukke det med et enkelt klik på mute. Afhængig af smag, kan lydstyrken på denne moderne spilleautomat skrues op eller ned.

Spil med Rigtige Penge

Det er alt for sjovt at spille Candy Dreams med den’s levende billeder, fantastiske funktioner og gode gevinster på op til 220000 mønter. Men hvis du spiller for sjov, vil denne Microgaming spillemaskine ikke udbetale kontanter. Du bliver nødt til at spille for rigtige penge hos LeoVegas, hvis du vil vinde Candy Dreams’s gevinster.

Således spilles Candy Dreams spillemaskine med rigtig indsats:

Spil Candy Dreams online for rigtige penge, med en LeoVegas spilkonto. Opret din konto hos LeoVegas i løbet af 5 minutter. Sådan kommer du i gang:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Candy Dreams med LeoVegas’s casino penge

Udbetaling af Candy Dreams Gevinst

Din LeoVegas konto bliver automatisk forhøjet med din Candy Dreams gevinst, hvis du vinder. Derefter kan du udbetale beløbet ved at bruge Skrill. De kan dog have forskellige beløbsgrænser, du bør derfor kontakte LeoVegas kundeservice hvis du har spørgsmål.

Hvis du ønsker at benytte den 125% LeoVegas bonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 35, før du kan anmode om en udbetaling af din Candy Dreams gevinst. Vi anbefaler at du altid læser LeoVegas’s Vilkår & Betingelser inden modtager en bonus, så du ved hvilke krav der er. Candy Dreams’s Info kan ikke hjælpe dig, det har nemlig ikke noget med spillet at gøre.

Kan jeg prøve Candy Dreams gratis?

En af grundene til vi elsker LeoVegas er at de lader os spille dette avancerede spil for sjov. Spil Candy Dreams online på din computer eller på din mobil.

Kan man vinde rigtige gevinster ved at spille Candy Dreams gratis?

Kan man virkelig spille Candy Dreams spillemaskine gratis, og stadig få udbetalt kontante gevinster? Hos LeoVegas kan du ved at bruge din LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus til at spille Candy Dreams

Lige nu kan du få en LeoVegas gratis bonus på 50kr til at bruge på dette spil med 720 måder at vinde. Med denne bonus uden krav om indskud, kan du spille Microgaming spil helt gratis. Alt du skal gøre, er at oprette en LeoVegas konto – gå til spillemaskiner, og brug dine 50kr på at vinde flere penge. Husk dog, at før du kan udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde gennemspilningskravet. Candy Dreams kan give gevinster på op til 1100000kr, men du kan ikke udbetale gevinst før du har gennemspillet bonussen 35 gange.

Er Candy Dreams mobil tilgængelig hos LeoVegas?

Ja, en af de ting som LeoVegas tilbyder deres spillere er netop en app. Den giver dig adgang til Candy Dreams mobil samt et stort udvalg af andre spil på din telefon eller tablet. LeoVegas app kan downloades til alle iOS, Android, Windows enheder, og du får samme gode brugervenlige oplevelse – bare i en forenklet version.

Har du en iPhone eller iPad, kan du spille i en super fed LeoVegas app. Den kan downloades til samtlige iOS enheder i iTunes eller på LeoVegas hjemmeside.

Du kan spille Microgaming spilleautomater på din Android enhed, hvis du downloader LeoVegas app i Google Play.

En ting du skal være opmærksom på hvis du vil downloade LeoVegas’s app, er at du får den officielle som desuden er gratis.

Findes der en Mobil Bonus?

De fleste folk bruger efterhånden deres mobil til alt. Men det har LeoVegas valgt at ignorere, de tilbyder i hvert fald ingen mobil bonus. Så vil du spille Candy Dreams eller andre Cute tema spil på LeoVegas mobil, må du betale af egen lomme.

Den Største Gevinst

Hvor store gevinster kan du så forvente på Candy Dreams? Tjek gevinstoversigten for dette Microgaming’s spil ved at klikke på yes. Her fremgår det at Red Floral-shaped Candy er det bedst betalende symbol – med en gevinst på 400 gange din indsats per linje. Er din indsats på mønter per linje med møntværdi på 5kr, så vil din samlede gevinst være 220000 mønter med 5 Red Floral-shaped Candy symboler på en gevinstlinje.

Er der Candy Dreams tricks som giver større gevinstchance?

Der findes ingen Candy Dreams tips der forbedre dine odds for at vinde på dette 720 måder at vinde spil. Det afhænger nemlig af to faktorer: Candy Dreams’s udbetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Udbetalingsprocenten er det som Candy Dreams’s 5 hjul og 720 måder at vinde udbetaler over en længere periode, mens house edge er det LeoVegas i gennemsnit tjener.

Microgaming har givet dette spil en fin udbetalingsprocent på 96.82%. Der er derfor gode chancer for gevinst på Candy Dreams.

Candy Dreams tilbyder en fin tilbagebetalingsprocent på 96.82%, så du vil blive belønnet med hyppige små gevinster.

Hurtige Fakta om Microgaming:

 • Stifter: Martin Moshal
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Gaming Drift, E-Gaming Platform
 • Etableret: 1994
 • Hjemmeside: www.Microgaming.com
 • Hovedkontor: MGS House, Circular Road, Douglas IM1 1BL
Spil Candy Dreams hos LeoVegas