Buffalo Blitz Online Spilleautomat Anmeldelse

Spil Buffalo Blitz nu 

Spil Buffalo Blitz hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Buffalo Blitz Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Det kræver ofte en bonuskode, hvis man vil have en LeoVegas bonus til Playtech spillemaskiner. Men her behøver du ingen LeoVegas bonuskode for at få en bonus. Det nuværende tilbud er en 125% bonus op til 10000kr. Spil Buffalo Blitz online med din bonus, først skal du blot foretage en indbetaling til din LeoVegas konto ved at overføre penge med Skrill og du kan blive underholdt af Buffalo Blitz og andre kvalitets spillemaskiner kort efter.

Hvis du godt kan lide gratis ting, vil du helt sikkert elske LeoVegas for deres gavmildhed. Du får nemlig ikke bare en 10000kr 125% bonus, men også nogle LeoVegas gratis spins.

Det er altid svært at finde en LeoVegas bonuskode. Heldigvis, er der en 125% LeoVegas bonus samt en 50kr gratis bonus til Buffalo Blitz som du ikke behøver en bonuskode for at udløse.

LeoVegas velkomstbonus til nye spillere

De fleste har en forventning om at få en bonus når man åbner en ny casino konto. Og her får nye kunder en gratis LeoVegas bonus. Du får en 50kr LeoVegas No Deposit Bonus til at prøve LeoVegas’s spillemaskiner. Nye spillere får den, efter deres konto er aktiveret. LeoVegas kræver ingen indbetaling for at du kan få de 50kr gratis penge, men hvis du foretager en, vil du yderligere få en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i din egen indbetaling.

Hvis du indbetaler minimum 50kr til din spilkonto ved første indskud, kan du få en LeoVegas velkomstbonus. De tilbyder nemlig en 125% bonus på op til 10000kr. Indbetal minimum 50kr og din spilkonto vil stige med en 125% LeoVegas velkomstbonus.

Spil Buffalo Blitz hos LeoVegas 

Oversigt

Vil du have spænding for alle pengene på en 4096 måder at vinde spillemaskine, så spil Buffalo Blitz online. Med fabelagtig grafik, flere bonus funktioner, 6 hjul og 4096 måder at vinde som udbetaler op til 1250000kr, er du sikret en underholdende oplevelse. Playtech har udviklet Buffalo Blitz med et Adventure tema, som særligt henvender sig til Wilderness fans.

Buffalo Blitz spillemaskine giver dig mulighed for at vinde 300 gange din indsats, udløse free spins, få kontante gevinster på op til 1250000, alt sammen med en lav indsats per linje på .

Buffalo Blitz Features

Buffalo Blitz er meget mere end bare en spillemaskine som kun Wilderness fans vil sætte pris på. Lad os se nærmere på hvad Buffalo Blitz kan tilbyde.

Her finder du mange spændende funktioner såsom bonus free spins samt 13 symboler med en wild og en scatter på denne 4096 måder at vinde spillemaskine.

Jackpotten er 300 gange din linjeindsats. Tilbagebetaling til spilleren er på 95.96%.

Spil Buffalo Blitz online – for eksempel hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så har du chancen for at vinde kontante gevinster. Hos LeoVegas kan du også downloade en LeoVegas app, så du kan spille fra din mobil. Du kan endda få en god velkomstbonus.

Baggrund

Da Buffalo Blitz udkom i 2016, var det Playtech der stod bag spillet. Efterfølgende har Playtech jævnligt opdateret dette 4096 måder at vinde spil, for at Buffalo Blitz altid lever op til det efterspurgte niveau.

Information om Buffalo Blitz

Herunder ses en oversigt over reglerne for Buffalo Blitz:

 • Det kræver min. 2 af samme symbol på en af de 4096 måder at vinde
 • Gevinst gives for vinderkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved hver en placering
 • Wild symbolet erstatter samtlige 13 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst udbetales for hver en valgt spillelinje
 • Gratis spins funktionen på Buffalo Blitz giver 100 gratis spins
 • Gratis spins kan også genudløses under gratis spins runde
 • Minimum indsats er fastsat til 40
 • Fejl i spillet medfører annullering af alle indsats og udbetalinger

Sådan fungerer Buffalo Blitz

I Buffalo Blitz spillet gælder det om at få mindst 2 ens symboler, og op til 6 på en gevinstlinje fra venstre til højre. Er online spilleautomater nyt for dig, eller er du bare ny på Buffalo Blitz, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du spiller Buffalo Blitz spilleautomat online og vinder kontanter.

Du skal først vælge hvordan og hvor du vil spille. Du har mulighed for at få en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

Flertallet foretrækker at spille for rigtige penge på Buffalo Blitz, da du så kan vinde op til 1250000kr. Hos LeoVegas, kan du prøve Buffalo Blitz på deres website samt mobile site.

Hvis du blot vil spille Buffalo Blitz for sjov, eller bare prøve spillet, så kan du gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt at downloade LeoVegas software for at spille Buffalo Blitz.

Du kan starte med at ændre størrelsen af din indsats ved at benytte indsats knapperne. Det kan få din indsats samt beløbet du kan vinde til at stige. Det gælder om at få mindst 2 af de samme symboler på en spillelinje, og med 6 symboler udløses den største gevinst. Når du har åbnet spillet skal du blot klikke på Spin, så sætter de 6 hjul i gang.

For størst chance for at få 6 ens symboler på linje, gælder det om at spille på så mange betalingslinjer som muligt. På Buffalo Blitz skal du ikke overveje dette, da du altid vil satse på 4096 måder at vinde. Du kan også slå Turbo tilstand til eller fra.

Trin for trin guide til at spille Buffalo Blitz:

 • Først skal du bestemme dig for, hvor mange spillelinjer du ønsker at satse på.

Her på Buffalo Blitz er der 4096 måder at vinde fordelt over 6 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 4096, dette vil sige at du ikke kan fravælge nogle af dem. Spil Buffalo Blitz online og der er god chance for at du vinder helt op til 1250000kr på de 4096 måder at vinde.

Gevinster udbetales fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på 4096 måder at vinde spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke sjældne, hvilket de fleste folk tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Buffalo Blitz gevinsterne er ligeså gode som på de bedste online 4096 måder at vinde spillemaskiner.

 • Næste skridt er at du skal vælge værdien af hver mønt.

På Buffalo Blitz har Playtech givet dig mulighed for at indstille værdien af hver mønt. Nogle gange kaldes det for møntværdi andre gange for møntstørrelse Standardindstillingerne starter fra 0.1kr, hvilket er den laveste møntværdi, op til 50kr – den højeste møntværdi.

Med standardindstillingen er spillelinjerne sat til 4096, samtidig kan du selv vælge den møntværdi du ønsker og udløse jackpot gevinst på Buffalo Blitz og stadig få din gevinstlinje indsats ganget med 300.

 • Efter at have sat møntværdi til ønskede beløb, vælg da indsats per linje.

Playtech har besluttet at have en fast mønt indstilling på Buffalo Blitz – du kan derfor kun satse per linje.

Når du spiller Buffalo Blitz vil alle 4096 måder at vinde. Playtech har nemlig ikke gjort det muligt at ændre det. Måske det vil blive muligt i en anden version af Buffalo Blitz.

For at finjustere din indsats på Buffalo Blitz, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

 • Start spillet ved at klikke på Spin knappen.

Dette vil starte alle 6 hjul, mens indstillingerne forbliver som du tidligere valgte dem på Buffalo Blitz. Ved at bruge autospil knappen kan du også starte Buffalo Blitz. Så behøver du ikke hele tiden trykke på Spin, men kan i stedet læne dig tilbage og nyde de 6 hjul der selv spinder op til 99 gange i træk.

 • Der er også en lyd og fuld skærm funktion, du bør indstille inden du går i gang med at spille Buffalo Blitz spillemaskine.

Buffalo Blitz har desværre ingen fuld skærm funktion. Det burde Playtech få rettet, så man virkelig kan nyde Buffalo Blitz spillet.

Du kan med et klik på mute slukke for lyden på Buffalo Blitz, og spille uden at forstyrre andre.

Playtech har inkluderet en lydstyrke funktion, så du selv kan indstille lydniveauet uden Buffalo Blitz er helt lydløs.

Alle Buffalo Blitz Symbolerne

På Buffalo Blitz spilleautomat er der 13 symboler. Herunder er en liste over dem der udbetaler bedst:

 • Buffalo
 • Lynx og Raccoon
 • Moose og Bear
 • Ace og King
 • Queen og Jack
 • 10 og 9

Oven i dem, finder du også:

 • Diamond wild symbol
 • Free Games scatter symbol
 • Free Games freespins symbol

Det bedst betalende, et jackpot symbol kan man sige, er Buffalo. Får du Buffalo 6 gange på alle de 4096 måder at vinde vil du få 300 gange din indsats. Med maks. indsats på 40 på alle 4096 måder at vinde, vil 6 Buffalo symboler give dig 300 gange din indsats – eller 25000 mønter.

Det bedst udbetalende symbol på Buffalo Blitz ses på billedet her:

Det næstbedst udbetalende symbol er Lynx og Raccoon. Satser du kr per linje, kan du få udbetalt en gevinst på op til 250 gange din indsats, men satser du kr per linje og får 6 af disse symboler, kan du vinde kr. Efter Lynx og Raccoon er der det gavmilde symbol Moose og Bear, som belønner dig med 200 gange din indsats selv ved mindste indsats på kr per linje, men kan forøge din saldo med en gevinst på kr når du spiller med maks. indsats og 6 af disse lander på en aktiv spillelinje.

Skulle du få symbolerne Ace og King og Queen og Jack kan din indsats blive ganget med henholdsvis 150 og 120. Får du det dårligst betalende symbol: 10 og 9 6 gange, udløses en gevinst på 100 gange din indsats.

Selvom Diamond er det bedste symbol, er scatter symbolet Free Games også værd at holde øje med. Det kan nemlig erstatte Buffalo Blitz’s andre symboler, så du får flere gevinster. Men alene, kan Free Games symbolet gange din indsats med .

På Buffalo Blitz er der et Free Games symbol, specielt til free spins.

Buffalo Blitz’s Gevinstlinjer

Buffalo Blitz er en spillemaskine med 4096 måder at vinde.

Vælg selv din møntværdi.

På Buffalo Blitz er der ikke normale betalingslinjer. Du får i stedet 4096 gevinstlinjer – nemlig 4096 måder at vinde. Det betyder at alle vinderkombinationer med minimum 2 ens symboler, giver gevinst uanset hvor på de 6 hjul de lander. Der er altså mange måder hvorpå de 13 symboler kan give gevinst.

Med 4096 måder at vinde spil som Buffalo Blitz behøver du ikke bekymre dig om at slå betalingslinjer til eller fra. De 4096 vinderkombinationer er altid aktive.

Du kan vælge beløbet for din indsats med møntværdi knappen på Buffalo Blitz.

play Buffalo Blitz online Spil Buffalo Blitz nu 

Betalingslinjerne kort fortalt:

 • Gevinstlinjerne aflæses altid fra venstre til højre.
 • Man skal minimum have 2 af de samme symboler på linje for at få gevinst.
 • Wild symbolet kan erstatter samtlige andre symboler på en gevinstlinje.
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på samtlige linjer.
 • Du får kun udbetalt den største gevinst på en gevinstlinje. Det vil altså sige at hvis du får to gevinster, vil kun den største af dem blive udbetalt.
 • På Buffalo Blitz er de 4096 måder at vinde faste. Du kan altså ikke deaktivere dem, og vil derfor automatisk satse på dem alle. Da alle gevinstlinjerne er aktive, vil 2 matchende symboler altid give gevinst.

Buffalo Blitz’s Hjul

På Buffalo Blitz kører de 6 hjul nedad, hvilket også er det mest normale på Playtech’s spil. Det gør dog ikke denne ways to win kedelig, tværtimod betyder det at det er let for spilleren der ønsker at spille for rigtige penge.

Her finder du 13 symboler bestående af blandt andet et wild og et scatter symbol.

Info om den faste Buffalo Blitz Jackpot

Det er korrekt at der ikke er nogen fast Buffalo Blitz jackpot, men det betyder ikke at Playtech ikke har inkluderet gode gevinster. Buffalo symbolet udløser den største gevinst – 300 gange din linjeindsats, hvilket er helt op til 1250000kr med maks. indsats 40 i mønter.

Vind en Progressiv Jackpot

Du kan ikke vinde en progressiv Buffalo Blitz jackpot. Det kan dog være at, dette Playtech spil er tilføjet til en progressiv jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Klassisk eller Video Spillemaskine – Hvad er bedst?

Buffalo Blitz er en spillemaskine med et lille twist. På Buffalo Blitz er der nemlig 4096 måder at vinde. Læs meget mere om hvordan du spiller på de 4096 måder at vinde betalingslinjer i afsnittet ovenfor.

Er dette spil en 3D Spillemaskine?

Dette Playtech spil er ikke en 3D spillemaskine. Men en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med bedre grafik. Så selvom de kan være utrolig flotte, betyder det ikke at de har flere funktioner. Den helt store forskel vil du til gengæld kunne se på spillemaskiner og klassiske spilleautomater – her det ikke kun grafikken men også selve spillet der er anderledes.

Er LeoVegas download nødvendigt?

Leder du efter et casino hvor det ikke er nødvendigt med Buffalo Blitz download eller LeoVegas software? Så prøv LeoVegas, her kan du nemlig spille direkte på sitet. Hvis du har lyst til at prøve andre Playtech spil, kan du hos LeoVegas prøve dem i en gratis version. Her kan du for eksempel prøve Buffalo Blitz gratis eller satse rigtige penge på Buffalo Blitz.

Bare rolig, du behøver ikke LeoVegas download for at spille Buffalo Blitz. I stedet spiller du bare direkte i din internet browser hos LeoVegas, det kræver kun et par klik at finde spillet. Spil Buffalo Blitz i en gratis prøve version, helt uden at oprette en LeoVegas konto. Men husk at der er fordele ved at tilmelde sig LeoVegas, så modtager du nemlig deres særlige bonusser og kampagner.

Hvilke Knapper Bruges Til Hvad?

Her er et par tips til hvordan du bruger Buffalo Blitz’s knapper:

Start Knappen

Du kommer uden tvivl til at bruge Spin knappen mest på Buffalo Blitz. Som på de fleste andre Playtech spil, er det den der får hjulene til at spinde. Buffalo Blitz kan få din saldo vokse med 1250000kr, hvis du får den helt rigtige kombination. Dette Playtech spil har andre brugbare knapper som for eksempel:

 • Turbo funktionen – kan du lære mere om nedenfor
 • Find uddybende forklaring af Buffalo Blitz’s regler ved at bruge info ikonet
 • Indstil lyden på Buffalo Blitz

Turbo Knappen

Vil du have fart på spillets hjul? Så kan du benytte Turbo funktionen.

Buffalo Blitz har en Turbo knap der kan få de 6 til at løbe hurtigere, enten under selve spillet, eller bonus funktionerne, såsom gratis spins. Får du klikket på Turbo ved en fejl eller bryder du dig ikke om det tempofyldte spil, kan du altid klikke på den igen for at afslutte Turbo.

Information Fanen

Info ikonet vil åbne en side med Buffalo Blitz’s regler og udbetalingstabel. Det er altid en god idé at læse disse informationer, så du får den bedste spilleoplevelse.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan du spille helt uden at skulle røre en finger. Autospil funktionen får nemlig spillet til at køre af sig selv. Men bare rolig, det stopper hvis du får gevinst, så du kommer ikke til at gå glip af noget. Playtech har været så betænksom at give Buffalo Blitz en autospil knap, hvilket vi er godt tilfredse med.

Som nævnt ovenfor, er autospil en erstatning for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil fra når du ikke vil spille mere.

Min. Indsats

Har du lyst til at oprette en LeoVegas konto, som for eksempel de 10000kr, vil vi anbefale at du først orienterer dig om minimum indsatsen på Buffalo Blitz.

Der er ingen Sats En knap på Buffalo Blitz til at indstille indsatsen til minimum, derfor er det nødvendigt at gøre det ved hjælp af Buffalo Blitz’s indstillinger.

På Buffalo Blitz kan du spille med en møntværdi helt ned til 0.1kr. Så vil du spille med laveste møntværdi samt færrest spillelinjer, kan du spille for en kontant værdi helt ned til 4kr per spin.

På Buffalo Blitz er betalingslinjerne faste, du er derfor tvunget til at satse på 4096 linjer. Du kan i stedet, justere din indsats ved at ændre antallet af mønter til mønter per linje. Så har du størst chance for at vinde Buffalo Blitz’s bonus features.

Maks. Indsats

Du kan spille for en maksimal indsats på mønter på hver alle de 4096 måder at vinde linjer. Det svarer til en maksimale indsats på 2000kr. Hvis du vil spille med maksimal indsats på Buffalo Blitz, skal du selv rode med indstillingerne. Da der ikke er en Maks. Indsats knap på Buffalo Blitz.

Tilbagebetalingsprocent

Buffalo Blitz’s tilbagebetalingsprocent beregnes ud fra Buffalo Blitz’s udbetalinger samlingnet med statistisk sporing af Buffalo Blitz udbetalinger over en lang periode. Tilbagebetalingsprocenten vises altid i procent. I 4096 måder at vinde spil ligger den normalt på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du vil vinde 93% eller 96%. Det betyder at for hver 100kr der er satset, vil spillet tilbagebetale gennemsnitligt 96kr til spilleren.

Buffalo Blitz’s tilbagebetalingsprocent nærmer sig toppen – med en fin 95.96%.

Særlige Funktioner på Buffalo Blitz

Buffalo Blitz har både et wild og scatter symbol, som du læse mere om herunder.

Scatter

Er du heldig at få Buffalo Blitz’s scatter symbol som hedder Free Games. Så udløses en gevinst på gange din indsats. Det kan give masser af free spins, så bare bliv ved med at start de 6 hjul.

Her ses scatter symbolet:

spil Buffalo Blitz gratis

Wild

Wild symbolet Diamond kan erstatte ethvert af de andre symboler, så får du 5 ens Lynx og Raccoon symboler og så et Diamond symbol, anse det som at du har fået 6 ens Lynx og Raccoon symboler, og forvent 250 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Buffalo Blitz

Herover kan du se et billede af Diamond symbolet.

Ekspanderende Wild

Den Ekspanderende Wild er en rigtig god funktion, men på Buffalo Blitz finder du ikke sådan en. Der er til gengæld mange andre underholdende elementer.

Stacked Wild

Det er lidt nedern at Buffalo Blitz ikke har et stablet wild symbol, men gevinster som 300 gange linjeindsatsen bør alligevel gøre dagen lidt lysere.

Overlay Wild

Buffalo Blitz spillere kan kun ønske, at Playtech ville tilføje et Overlay Wild symbol i dette 4096 måder at vinde spil. Måske ønsket går i opfyldelse en skønne dag.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten viser hvor meget du får udbetalt af de forskellige symboler. Blot klik på knappen for at se en komplet liste over alle 13 symboler og deres gevinstudbetaling. For at få gevinst på Buffalo Blitz, skal du minimum have 2 ens på linje. Men du kan ikke få mere end 6 symboler, en på hvert hjul. De største gevinster får du med 6 ens symboler. Det højeste betalende standard symbol på Buffalo Blitz er Buffalo. Det fremgår tydeligt af gevinstoversigten, at Buffalo symbolet udbetaler 300 gange din linjeindsats, hvis du får alle 6. Det næstbedste symbol, Lynx og Raccoon, vil udbetale en gevinst på 250 gange din indsats per linje. Slet ikke dårligt! Får du Moose og Bear symbolet, kan du få udbetalt op til 200 gange din indsats – med 6 Moose og Bear symboler på linje. Næste i rækken er Ace og King. For en vindende linje fyldt med Ace og King symboler kan du forvente 150 gange din indsats. Mens 6 Queen og Jack symboler, vil belønne dig med 120 gange indsatsen. Det mindst generøse af de 13 symboler er 10 og 9. Men du vil blive glad for at høre, at selv dette – det laveste betalende symbol på Buffalo Blitz – stadig kan gange din linjeindsats med 100.

Buffalo Blitz online gratis Spil Buffalo Blitz nu 

Indsats Størrelse

Hvis Buffalo Blitz har fanget din interesse, måske på grund af dens ret hyppige gevinster, bør du først finde ud af hvordan du indstiller din indsats.

 • Indstil dit indsats niveau
 • Brug møntværdi indstillingen

På Buffalo Blitz kan du kun spille på 4096 måder at vinde. Men det er faktisk godt, fordi Buffalo Blitz’s gevinster er bedst når der spilles med maks. antal linjer.

Når du vælger indsats niveau betyder det at du kan bestemme hvor meget du vil satse på Buffalo Blitz’s 4096 måder at vinde. Foretrækker du at satse lavt, kan du starte med mønster per linje. Men er du mere modig, kan du satse op til . Hører du til de forsigtige, vil din samlede indsats komme op på 40. Det er selvfølgelig ikke værst, men hvis du sammenligner med den maksimale indsats på 40, er det måske værd at satse lidt mere, da du i sidste ende så kan vinde mere.

Møntværdien på Buffalo Blitz

Når du får gevinst hos LeoVegas, vil du få et antal mønter udbetalt. Derfor skal du vide hvordan man indstiller møntværdien:

Møntværdien går fra 0.1kr til 50kr. Du kan altså give hver mønt en værdi fra 0.1kr til 50kr. Det er dog ikke det endelige beløb for din indsats – du skal stadig medregne de 4096 måder at vinde og antallet af mønter. I alt vil du komme til at satse fra 4kr og helt op til 2000kr.

Multiplikator Funktion på Buffalo Blitz

Nogle 4096 måder at vinde spil har en multiplikator funktion, som fungerer sammen med de almindelige 100 til 300 gange linjegevinster. Leder du efter denne multiplikator på Buffalo Blitz? Så finder du den desværre ikke. Du finder denne ekstra multiplikator på nogle Playtech spil, bare ikke Buffalo Blitz.

Gratis Spins og Bonusspil på Buffalo Blitz

Kan jeg se frem til free spins og andre bonus funktioner på Buffalo Blitz?

Bonus Funktioner på Buffalo Blitz

Spil Buffalo Blitz nu 

Dobbelt eller Intet Funktion på Buffalo Blitz

Buffalo Blitz har ikke en Dobbelt eller Intet runde. Men den udbetaler gevinster regelmæssigt. Så ligegyldigt hvad de 13 symboler udbetaler, kan du beholde din gevinst.

Kan man udløse Gratis Spins på Buffalo Blitz?

Det er ikke unormalt, at spillere forveksler free spins som et bonusspil med free spins som en bonus. Nogle online casinoer som LeoVegas kunne have free spins som del af deres kampagnetilbud. 50 af dem vil være tilgængelige for dig ligeså snart du har tilmeldt dig LeoVegas. Måske kan du endda vinde nok på Playtech’s spillemaskiner til at få en god udbetaling. Samtidig, kan du normalt prøve en spillemaskine for sjov. Hvis du prøver Buffalo Blitz i en gratis version, vil gevinsterne heller ikke ende på din LeoVegas konto. Men hvis du spiller Playtech spillemaskiner for rigtige penge og udløser free spins, vil du helt sikkert vinde rigtige penge.

Som en belønning, vil Buffalo Blitz en gang imellem udløse 100 free spins som kan give dig store gevinster.

Når vi taler hvor meget du kan vinde på de forholdsvis gavmilde 100 LeoVegas gratis spins, ja så kan du forvente: Det er en sum de fleste LeoVegas spillere ville blive glad for.

Visuelle Oplevelse på Buffalo Blitz

Med 4096 måder at vinde, har du chancer nok til at få gevinst. Buffalo Blitz har 13 symboler og knapper som kan bruges til at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Indstille din indsats
 • Starte auto funktion
 • Indstille lydstyrken
 • Sætte spillet på mute
 • Starte Turbo funktion
 • Åbne Info for at se Buffalo Blitz’s regler

Spil Buffalo Blitz for Penge

Playtech gav den virkelig hele armen da de designede Buffalo Blitz og det kan ses – den er farverig og levende. Med 4096 måder at vinde som kan udbetale op til 1250000kr, er der chance for det vil gøre dig til en glad spiller.

Spil Buffalo Blitz spilleautomat for rigtige penge:

Spil Buffalo Blitz online med en spilkonto hos LeoVegas. Opret din LeoVegas konto i løbet af et par minutter. Sådan gør du:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Buffalo Blitz med LeoVegas’s casino penge

LeoVegas Udbetaling

Din LeoVegas konto bliver automatisk forhøjet med din Buffalo Blitz gevinst, hvis du vinder. Derefter kan du udbetale beløbet ved at bruge Skrill. De kan dog have forskellige beløbsgrænser, du bør derfor kontakte LeoVegas kundeservice hvis du har spørgsmål.

Hvis du vil bruge den 125% LeoVegas bonus, beder LeoVegas dig opfylde et omsætningskrav på 35, før din Buffalo Blitz gevinst kan udbetales. Det er altid en god idé at læse LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, så du kender udbetalingskravet på forhånd. Playtech har intet at skulle have sagt, derfor finder du det ikke under Buffalo Blitz’s Info afsnit.

Kan jeg prøve Buffalo Blitz gratis?

Selvfølgelig har LeoVegas en gratis prøveversion af Buffalo Blitz. Spil Buffalo Blitz online på din computer eller mobil.

Få en forsmag på Buffalo Blitz med LeoVegas’s gratis prøveversion. Beslutter du dig for at spille Buffalo Blitz rigtigt, skal du blot skifte til spil for penge. Foretag en indbetaling på minimum 50kr og spil med en møntværdi på ned til 0.1kr. Vil du have flere penge at spille for, kan du tage imod en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i dit eget indskud – uden du behøver benytte en LeoVegas bonuskode.

Hvis jeg spiller gratis, kan jeg så stadig vinde kontanter?

Spil Buffalo Blitz gratis og vind rigtige penge! Kan det virkelig lade sig gøre? Ja, hos LeoVegas kan det. Du kan nemlig få en LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus

Lige nu tilbydes der en LeoVegas gratis bonus på 50kr til dette spil med intet mindre end 4096 vinderkombinationer. Det er i bund og grund gratis penge, hvilket betyder at du kan spille Playtech spil helt gratis. Du skal bare have en LeoVegas konto – opret en og gå til LeoVegas’s spillemaskiner, brug de gratis 50kr, og vind endnu flere penge ved at spille Buffalo Blitz online. Men husk, for at kunne udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde betingelserne. Buffalo Blitz kan udløse gevinst på op til 1250000kr, men de fleste casinoer vil kun lade dig udbetale et begrænset beløb minus 50kr, hvis du gennemspiller bonussen 35 gange. Gratis penge kommer næsten altid med begrænsninger.

Findes Buffalo Blitz mobil spillemaskine hos LeoVegas?

Ja, LeoVegas har en app som kan bruges til at spille på iOS, Android, Windows. Det betyder at du kan nyde Buffalo Blitz mobil – når som helst, hvor som helst. Borset fra at designet er mindre på Buffalo Blitz app version, så får du det samme kvalitets oplevelse. Alt andet, fra de 6 hjul til udbetalingsprocenten på 95.96%, er præcis det samme.

Du kan spille Buffalo Blitz når du er på farten, direkte på din iOS enhed. Bare en download LeoVegas’s app i iTunes, så har du alle de underholdende spillemaskiner lige ved hånden.

Det er intet problem at spille Playtech spilleautomater på en Android enhed, bare download LeoVegas app i Google Play både til telefoner og tablets.

LeoVegas har lavet en gratis app hvor du kan spille Playtech spil, bare hold øje med at det er den rigtige LeoVegas app du får downloadet.

Modtag en Buffalo Blitz Mobil Bonus

Man ser ikke mange mobile casinoer uden en mobil bonus. Men LeoVegas er en af dem, der ikke har nogen form for mobil bonus. Med et godt udbud af Playtech mobil spil, ville man forvente en LeoVegas bonus til at prøve dem for. Forhåbentligt, vil LeoVegas tilføje det så du har mulighed for at prøve Buffalo Blitz på mobil.

Buffalo Blitz’s Maksimale Udbetaling

Når det kommer til gevinsterne på Buffalo Blitz, kan du få et overblik over hvor meget Buffalo Blitz’s 13 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Buffalo symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 300. Spiller du med en indsats på mønter på hver linje og en møntværdi på 50kr, kan du altså vinde 25000 mønter forudsat at 6 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Findes der Buffalo Blitz tricks til at få gevinst?

Ingen Buffalo Blitz strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette 4096 måder at vinde spil afhænger nemlig af Buffalo Blitz’s tilbagebetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Buffalo Blitz’s 6 hjul og 4096 måder at vinde udbetaler over en periode, hvor house edge viser LeoVegas’s udbytte.

Ligesom alle andre spilleautomater, har dette Playtech spil sin egen udbetalingsprocent. På Buffalo Blitz er der en trist gennemsnitlig udbetaling på 95.96%.

Buffalo Blitz udbetaler ofte mindre gevinster. Med en flot udbetalingsprocent på 95.96%, vil det sige at din gevinstchance på Buffalo Blitz er ganske fin.

Information om Playtech:

 • Website: www.Playtech.com
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
 • Etableret: 1999
 • Grundlægger: Teddy Sagi
 • Hovedkontor: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Spil Buffalo Blitz hos LeoVegas