Anmeldelse af Beautiful Bones Online Spilleautomat

Spil Beautiful Bones nu 

Spil Beautiful Bones og vind hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Beautiful Bones Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Spil Beautiful Bones online med et kampagnetilbud helt uden brug af LeoVegas bonuskode. Du kan få deres 125% LeoVegas bonus på din første indbetaling op til 10000kr uden brug af LeoVegas bonuskode. Du skal blot indbetale via din Skrill konto og så vil du være klar til at bruge dem på Microgaming spil.

Oven i den 125% velkomstbonus på op til 10000kr får du 50 LeoVegas free spins.

Du behøver du ikke bruge mere tid på at finde en LeoVegas bonuskode. Men du kan stadig få en 125% LeoVegas velkomstbonus og en gratis LeoVegas bonus på 50kr der kan bruges på Beautiful Bones spilleautomat.

Tilmeld dig og få en LeoVegas velkomstbonus

Der intet bedre end at prøve Beautiful Bones spillemaskine for gratis penge. Som ny spiller, har du chancen for det med en LeoVegas bonus som består af en 50kr gratis bonus, der kan bruges på samtlige Microgaming spil. Endnu federe er det, at denne LeoVegas bonus ikke kræver noget indskud – du får de 50kr helt gratis. Indbetaler du minimum 50kr til din nye spilkonto, vil du få en 125% LeoVegas velkomstbonus. Alt du har brug for, er en ny spilkonto, og lyst til at spille på spilleautomater.

Men der er flere kampagnetilbud til Microgaming spil. Hvorfor ikke bruge de gratis penge som LeoVegas tilbyder på Beautiful Bones spillemaskine? Du skal blot indbetale et minimum af 50kr så vil du blive belønnet med en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i dit eget indskud.

Spil Beautiful Bones nu 

Indledning

Hvis du er på udkig efter spænding på en 243 måder at vinde spillemaskine, så er Beautiful Bones lige det du leder efter. Med fantastisk grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 243 måder at vinde som udbetaler op til 1500000kr, vil du med sikkerhed blive underholdt. Spil Beautiful Bones online – en af Microgaming’s sjoveste spil, med et Carnival tema som ikke kun Day of the Dead fans holder af.

På Beautiful Bones spillemaskine kan du vinde 300 gange din linjeindsats, vinde gratis spins, få kontante gevinster på op til 1500000, alt sammen med en lav minimums indsats på per gevinstlinje.

Beautiful Bones Features i Spillet

Beautiful Bones er mere end bare en spillemaskine som kun Day of the Dead fans vil være glade for. Lad os kigge på hvad Beautiful Bones kan tilbyde.

Der er et utal af gode features for eksempel bonus free spins samt 13 symboler med en wild og en scatter på denne 243 måder at vinde spillemaskine.

Jackpotten udløser gevinst på 300 gange din indsats per linje. Du kan forvente en tilbagebetaling på 96.55%.

Spil Beautiful Bones online hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så du kan vinde store gevinster. Du kan endvidere benytte LeoVegas download og spille Beautiful Bones app spilleautomat på din mobil. Du kan samtidig få en flot velkomstbonus.

Baggrundshistorien

Microgaming udgav Beautiful Bones i 2017, og har stadig rettighederne til spillet i dag. Microgaming opdaterer løbende dette 243 måder at vinde spil, så Beautiful Bones altid er den bedste udgave.

Regler for Spillet

Her ser du en oversigt over reglerne for Beautiful Bones:

 • Hvis du skal kvalificere dig til gevinst, skal du min. have 2 af samme symbol på en af de 243 måder at vinde
 • Samtlige gevinster gælder for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering
 • Wild symbolet kan her erstatte alle 13 af symbolerne undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på hver spillelinje giver gevinst
 • Gratis spins featuren på Beautiful Bones giver 18 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er 30
 • Fejl i spillet annullerer alle spil og udbetalinger

Hvordan virker Beautiful Bones?

På Beautiful Bones er det målet at få min. 2 ens symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre. Er du er ny på online spillemaskiner, eller bare på spillet her, kan vores Beautiful Bones anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Beautiful Bones online og vinde rigtige penge.

Vælg først, hvordan og hvor du vil spille. Du bliver budt velkommen med en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

For langt de fleste er det sjovest at spille Beautiful Bones for rigtige penge, da dette giver muligheden for at vinde op til 1500000kr. Prøv Beautiful Bones hos LeoVegas, på deres hjemmeside på din computer eller mobil.

Hvis du kun vil prøve Beautiful Bones for sjov eller øve dig, er det muligt helt gratis på LeoVegas’s website eller på din mobil. Her behøver du ikke LeoVegas download.

Når du vil starte spillet, skal du blot klikke på Spin. Det er muligt at ændre din indsats ved at justere indsats størrelsen samt møntværdien. Således kan du øge din indsats samt beløbet du kan vinde. Det gælder om at få mindst 2 ens symboler på en spillelinje, og med 5 symboler opnår du den største gevinst.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er din chance for at få 5 ens symboler på en gevinstlinje. På Beautiful Bones behøver du ikke tænke over dette, da du altid vil satse på 243 måder at vinde. Det er også muligt at slå Turbo tilstand til og fra.

Trin for trin guide til at spille Beautiful Bones:

 • Beslut først, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Beautiful Bones har 243 måder at vinde fordelt over 5 hjul. Aktive spillelinjer er fastsat til 243, hvilket betyder at du ikke selv kan ændre på det. Det betyder dog ikke at Beautiful Bones begrænser dit spil. Spil Beautiful Bones online med alle 243 måder at vinde, så har du størst chance for at vinde top gevinsten på 1500000kr.

Linjerne udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest normale på 243 måder at vinde spillemaskiner. Gevinsterne er ikke nærige, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. Beautiful Bones gevinsterne er bestemt ligeså store som på de bedste online 243 måder at vinde spillemaskiner.

 • Dernæst skal du indstille din møntværdi.

På Beautiful Bones har Microgaming givet dig mulighed for at indstille værdien af hver mønt. Nogle gange kaldes det for møntværdi andre gange for møntstørrelse Men det er nemt at indstille møntværdien, du finder knapperne på kontrolpanet. Standardindstillingerne starter fra 0.1kr, hvilket er den laveste møntværdi, op til 1kr – den højeste møntværdi.

Med spillelinjerne sat til 243 som er standard, kan du vælge hvilken som helst møntværdi og udløse Beautiful Bones’s jackpot gevinst på og stadig få din gevinstlinje indsats ganget med 300.

 • Når du har valgt din ønskede møntværdi, skal du vælge din indsats per linje.

Microgaming har valgt at holde mønt indstillingen på Beautiful Bones låst – du kan altså kun satse per linje.

Når der spilles Beautiful Bones vil det altid være med alle 243 måder at vinde. I spillet her, har Microgaming nemlig ikke gjort det muligt at indstille det til færre. Måske vil de gøre det på en ny version af Beautiful Bones.

Vil du finjustere din indsats på Beautiful Bones, kan dette gøres ved at bruge indsats størrelse/møntværdi knapperne.

 • Når du er klar til at starte spillet, klik på Spin knappen.

Således kan du starte de 5 hjul på Beautiful Bones, samtidig med at indstillingerne ikke ændrer sig. Du kan også starte Beautiful Bones ved at bruge autospil knappen. Så behøver du ikke hele tiden trykke på Spin, men kan i stedet læne dig tilbage og nyde at de 5 hjul automatisk spinder op til 100 gange i træk.

 • Der er også en lyd og fuld skærm funktion, du bør indstille inden du går i gang med at spille Beautiful Bones spillemaskine.

Beautiful Bones har desværre ikke en fuld skærm funktion. Dette burde Microgaming rette, så vi kan få lov at spille Beautiful Bones efter hensigten.

Et enkelt klik på mute-knappen vil slukke for lyden på Beautiful Bones, så du kan spille i fred og ro.

På Beautiful Bones kan du ikke skrue op og ned for lydstyrken. Du kan kun skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Beautiful Bones’s Symboler

Du finder 13 symboler på Beautiful Bones spilleautomat. Her er en liste over de bedst betalende:

 • Masked Ladies
 • Masked Men, Ace og King
 • Queen og Jack
 • 10 og 9

Sammen med disse, vil du også finde:

 • Heart wild symbol
 • Sugar Skull scatter symbol
 • Sugar Skull freespins symbol

Det størst udbetalende, et jackpot symbol kan man kalde det, er Masked Ladies. Fremkommer Masked Ladies 5 gange på alle 243 måder at vinde vil det udbetale 300 gange din indsats. Er din indsats 300 på alle 243 måder at vinde, vil 5 Masked Ladies symboler nemlig give en gevinst på 300 gange din indsats – eller 1500000 mønter.

På billedet her ses Beautiful Bones’s højst udbetalende symbol:

Det næstbedst betalende symbol er Masked Men, Ace og King. Hvis du satser kr per linje, kan du få udbetalt op til 150 gange din indsats, men hvis du beslutter at satse kr per linje og får 5 af disse symboler, vil du vinde kr. Efter Masked Men, Ace og King er der også det gavmilde Queen og Jack, som belønner dig med 120 gange din indsats selv ved minimum på kr per linje, men kan øge din saldo med kr hvis du satser med og de 5 symboler fremkommer på en aktiv spillelinje.

Får du det dårligst betalende symbol: 10 og 9 5 gange, udløses en gevinst på 100 gange din indsats.

Selvom Heart er det bedste symbol, er scatter symbolet Sugar Skull også værd at holde øje med. Det kan nemlig erstatte Beautiful Bones’s andre symboler, så du får flere gevinster. Men alene, kan Sugar Skull symbolet gange din indsats med .

På Beautiful Bones er der et Sugar Skull symbol, specielt til free spins.

Beautiful Bones’s Udbetalingslinjer

Beautiful Bones er en spillemaskine hvorpå der er 243 måder at vinde.

Du kan ændre møntværdi ved at benytte møntværdi knappen.

Der findes ingen normale betalingslinjer på Beautiful Bones. Men du får i stedet 243 måder at vinde. Alle kombinationer med mindst 2 ens symboler på række, udbetaler nemlig gevinst uanset hvor de lander på de 5 hjul. Symbolerne er næsten blevet til 13 scatter symboler.

På 243 måder at vinde spil som Beautiful Bones skal du ikke bekymre dig om at slå betalingslinjer til eller fra. De 243 gevinst kombinationer er altid aktive.

Indstil beløbet for din indsats ved at bruge møntværdi knappen på Beautiful Bones.

play Beautiful Bones online Spil Beautiful Bones hos LeoVegas 

Tips om betalingslinjer:

 • Betalingslinjer læses altid fra venstre til højre.
 • Du skal mindst have 2 ens symboler på en af betalingslinjerne for at vinde.
 • Et wild/joker symbol kan stå i stedet for ethvert andet symbol på en betalingslinje.
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på enhver linje.
 • Kun den højeste gevinst på en betalingslinje giver gevinst. Så hvis du for eksempel får to gevinster, vil du kun få udbetalt den største af de to.
 • De 243 måder at vinde på Beautiful Bones er faste. Du kan ikke deaktivere nogle linjer, og må derfor satse på dem alle. Og da alle betalingslinjerne er aktive, vil 2 ens symboler altid udbetale gevinst.

Hvad kan du forvente af spillets hjul?

De 5 hjul på Beautiful Bones spinder fra top ned mod bunden af skærmen, hvilket er det mest almindelige. Det viser at Microgaming har udviklet denne ways to win med en klar intention om at appellerer til spilleren der ønsker at spille og vinde rigtige penge.

Hjulene har 13 standard symboler der fremkommer tilfældigt inklusive et wild og et scatter symbol.

Detaljer om den faste Beautiful Bones Jackpot

Der er ingen fastsat Beautiful Bones jackpot. Men i stedet har Microgaming inkluderet et Masked Ladies symbol som kan gange din indsats med 300. Du kan altså løbe afsted med en gevinst på op til 1500000kr hvis du satser maks. på 300 mønter.

Vind en Progressiv Jackpot

Du har ikke mulighed for at vinde en progressiv Beautiful Bones jackpot. Men det kan dog være, at et af de casinoer som har dette Microgaming spil tilbyder deres egen progressive jackpot.

Kan man sammenligne Klassiske og Video Spillemaskiner?

Beautiful Bones er en spillemaskine – men ikke en helt almindelig en. Beautiful Bones har nemlig ikke traditionelle betalingslinjer, men i stedet 243 måder at vinde. I forrige afsnit kan læse mere om hvordan 243 måder at vinde betalingslinjer fungere.

Er Beautiful Bones en 3D Spillemaskine?

Beautiful Bones er ikke en 3D spillemaskine. 3D spillemaskiner er kendt for at have et bedre design end almindelige spillemaskiner. Men selvom du får en flot grafisk oplevelse, får du sjældent nye vigtige funktioner. Det er i stedet forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der kan være afgørende for om du kan lide spillet. Her er nemlig ikke kun grafikken, men også selve spillet der er meget anderledes.

Kan man spille uden at downloade LeoVegas software?

Vil du gerne prøve denne spillemaskine, er det lettest hos et online casino der ikke kræver Beautiful Bones download – som for eksempel LeoVegas. Langt de fleste casinoer med Beautiful Bones er Mac samt PC kompatible, og hos LeoVegas kan du desuden prøve spillet inden du satser dine egne penge. Spil Beautiful Bones gratis – eller satse rigtige penge på Beautiful Bones.

Der er ingen grund til at bekymre sig om LeoVegas download. Hos LeoVegas spiller man nemlig bare i internet browseren. Spil Beautiful Bones gratis, inden du satser dine egne penge. For hos LeoVegas kan du prøve en gratis version af samtlige Microgaming spil, så du kan teste spillene inden du går i gang.

Guide Til Hvordan Knapperne Bruges

Her er et overblik over knappernes funktioner på Beautiful Bones:

Start Knappen

Hvis du vil spille Beautiful Bones, kan du ikke undgå at bruge Spin knappen. Da det er den der starter de 5 hjul. Lander de i din favør, kan du blive den heldige vinder af 1500000kr. Din chance for gevinst er kun et klik væk. Knapperne på Beautiful Bones omfatter også:

 • Turbo knappen – der kan få de 5 hjul til at løbe hurtigt
 • Lydstyrke indstillingen på Beautiful Bones
 • Mønter
 • Info funktion med yderligere information om spilleregler og gevinster på Beautiful Bones

Turbo Knappen

Med Turbo funktionen kan fremskynde udfaldet af spillet. Men gevinsterne forbliver de samme.

Brug Beautiful Bones’s Turbo knap hvis du vil have mere tempo i spillet. Du kan altid afbryde Turbo funktionen ved at klikke på knappen igen.

Information Fanen

Microgaming har ikke tilføjet en Info knap på Beautiful Bones, men kun en gevinstoversigt. Så får du brug for flere informationer, må du kontakte LeoVegas’s kundeservice.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der sætter spillet i gang, så du ikke behøver at klikke på Spin ved hver spin. Den stopper kun for at vise dig vinderkombinationerne, hvilket gør spillet endnu mere spændende, når du spiller Beautiful Bones for rigtige penge. Selv hvis du spiller Beautiful Bones for sjov, er det godt at vide at autospil funktionen er inkluderet som standard.

Microgaming inkluderede denne funktion, så du ikke behøver at trykke på Spin knappen igen og igen. Ydermere, kan du selv indstille autospil som du har lyst.

Min. Indsats

Før du åbner en LeoVegas konto samt gør krav på din 10000kr bonus, bør du tjekke hvad casinoet’s minimums indsats krav er, for at spille Beautiful Bones for rigtige penge.

Der er ingen Sats En knap på Beautiful Bones til at indstille indsatsen til minimum, derfor er det nødvendigt at gøre det ved hjælp af Beautiful Bones’s indstillinger.

Den laveste møntværdi du kan spille for på Beautiful Bones er 0.1. Det vil sige at du kan sænke din indsats til 0.1 mønter X 243 betalingslinjer, og derved spille for 3kr per spin.

På Beautiful Bones er der et fast antal betalingslinjer, du kommer derfor automatisk til at satse på 243 måder at vinde linjer. Det vil også give dig større chance for at vinde Beautiful Bones’s bonusspil samt store gevinster.

Maks. Indsats

Eftersom Microgaming ikke har inkluderet en Maks. Indsats knap, kræver Beautiful Bones at du selv forhøjer din indsats. I menuen på dette 5-hjuls spil, kan du vælge mønter per linje, hvilket er 300 mønter per spin når 243 måder at vinde er aktive. I kontanter, er det 300kr hvis du vælger maks. mønt indsats på kr1.

Tilbagebetalingsprocent

Har du planer om at spille denne 243 måder at vinde spillemaskine bør du kende tilbagebetalingsprocenten. Det er den gennemsnitlige udbetaling over tid, som vises i procent. Beautiful Bones udbetaler i gennemsnit 93% til spilleren, hvilket vil sige 96kr for hver 100kr.

Tilbagebetalingsprocenten på Beautiful Bones er klart en af de højeste – med en virkelig flot96.55%.

Særlige Funktioner på Beautiful Bones

Som mange andre spil, har Beautiful Bones både et wild og scatter symbol. Du finder en uddybende beskrivelse om dem herunder.

Scatter

Symbolet der udløser gevinst lige meget hvor det lander – er scatter symbolet som også kaldes Sugar Skull. Det ganger din indsats med . Scatter symbolet på Beautiful Bones belønner dig med gratis spins, og derfor er det et af vores favorit symboler.

Sådan kan du genkende det:

spil Beautiful Bones gratis

Wild

Hold øje med Wild symbolet Heart , det vil hjælpe dig når du står og mangler et symbol i en vinderkombination. Heart symbolet erstatter nemlig alle andre symboler på Beautiful Bones.

vind rigtige penge på Beautiful Bones

På billedet herover ses Beautiful Bones’s Heart symbol.

Ekspanderende Wild

Den Ekspanderende Wild er sådan en god funktion. Men den findes ikke på Beautiful Bones. Så du må lade dig underholde af de mange andre features.

Stacked Wild

Beautiful Bones har ikke noget stablet wild symbol, men mange andre features der kan gange din linjeindsats op til 300 gange.

Overlay Wild

Desværre har Beautiful Bones ikke et overlay wild symbol, men man kan altid håbe det bliver tilføjet dag.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten viser hvor meget du får udbetalt af de forskellige symboler. Blot klik på knappen for at se en komplet liste over alle 13 symboler og deres gevinstudbetaling. For at få gevinst på Beautiful Bones, skal du minimum have 2 ens på linje. Men du kan ikke få mere end 5 symboler, en på hvert hjul. De største gevinster får du med 5 ens symboler. Det højeste betalende standard symbol på Beautiful Bones er Masked Ladies. Det fremgår tydeligt af gevinstoversigten, at Masked Ladies symbolet udbetaler 300 gange din linjeindsats, hvis du får alle 5. Det næstbedste symbol, Masked Men, Ace og King, vil udbetale en gevinst på 150 gange din indsats per linje. Slet ikke dårligt! Får du Queen og Jack symbolet, kan du få udbetalt op til 120 gange din indsats – med 5 Queen og Jack symboler på linje. Det mindst generøse af de 13 symboler er 10 og 9. Men du vil blive glad for at høre, at selv dette – det laveste betalende symbol på Beautiful Bones – stadig kan gange din linjeindsats med 100.

Beautiful Bones online gratis Spil Beautiful Bones hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

Indstilling af din indsats størrelse på Beautiful Bones er enkel, og der er et par forskellige måder at gøre det på:

 • Fastsæt indsats niveauet
 • Vælg værdien af mønter

Det er ikke muligt at ændre på antallet af aktive betalingslinjer på dette 243 måder at vinde spil.

Hvad er indsats niveau? Blot en anden måde at indstille din indsats af mønter på Beautiful Bones’s 243 måder at vinde. Vælg fra til , så du satser mellem 30 og 300 per omgang.

Er der en fast møntværdi?

På Beautiful Bones kan du vælge hvor meget hver mønt skal være værd. Dette er let at indstille og indsats niveau.

Det kontante beløb du kan satse på Beautiful Bones ligger i intervallet 3kr – 300kr. For at finde den perfekte indsats, kan du give hver mønt en værdi fra 0.1kr til 1kr. Det er super nemt – bare klik indstillingsknapperne.

Beautiful Bones’s Gevinst Multiplikator

Beautiful Bones har desværre ikke en multiplikator funktion, men de 5 hjul kan stadig underholde dig. Det kunne ellers have gjort dette 243 måder at vinde spil noget mere underholdende.

Beautiful Bones’s Bonusspil og Free Spins

Kan jeg få gratis spins og bonusspil på Beautiful Bones?

Bonus Funktioner på Beautiful Bones

Spil Beautiful Bones hos LeoVegas 

Dobbelt eller Intet Funktion på Beautiful Bones

Microgaming har ikke inkluderet en gamble funktion på Beautiful Bones. Det er ikke rigtig noget du vil mangle på en 243 måder at vinde spillemaskine, fordi så kan du spinde de 5 hjul uden at føle dig presset til at gamble din gevinst.

Findes der Free Spins på Beautiful Bones?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer, såsom LeoVegas kunne tilbyde gratis spins som en bonus. De 50 gratis spins du får af LeoVegas når du opretter en ny konto, kan ikke bruges på Beautiful Bones. Men til gengæld, har Microgaming lavet en gratis spins funktion på Beautiful Bones. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Beautiful Bones i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

Ja, heldigvis kan du få 18 free spins mens du spiller Beautiful Bones.

Er du ny bruger, kan du også få 50 spins på Starburst når du tilmelder dig.

Antallet af LeoVegas gratis spins som du kan få på denne Carnival spillemaskine er det hele værd – der er 18 gratis spins på spil, sammen med

Design & Layout

Med 243 måder at vinde, har du chancer nok til at få gevinst. Beautiful Bones har 13 symboler og knapper som kan bruges til at:

 • Se Beautiful Bones’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af din indsats
 • Indstille værdien af hver mønt
 • Indstille antal mønter per linje
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Mute Beautiful Bones’s lydeffekter
 • Vælge Turbo tilstand

På en 243 måder at vinde spilleautomat, er lyden vigtige. Microgaming har sørget for at den passer fint til Beautiful Bones’s tema. Men hvis det er for meget, kan du slukke det med et enkelt klik på mute.

Spil Beautiful Bones for Penge

Beautiful Bones har et temmeligt cool design og en masse bonus funktioner. Og hvis man tager de høje belønninger i betragtning, er det let at se hvorfor LeoVegas spillere kan lide det.

Sådan spilles Beautiful Bones for rigtige penge:

Opret en LeoVegas konto og spil Beautiful Bones online med rigtige penge. Processen tager ikke mere end 5 minutter. Således kommer du i gang:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Beautiful Bones med LeoVegas’s casino penge

Hvordan kan jeg udbetale min gevinst?

Gevinsten du får på Beautiful Bones, kan med det samme ses på din LeoVegas konto. Beløbet kan derefter udbetales ved at bruge Skrill. Der vil normalt være en beløbsgrænse, du kan forhøre dig hos LeoVegas support hvis du er i tvivl.

Du kan godt udbetale din Beautiful Bones gevinst med en 125% LeoVegas velkomstbonus, det kræver bare at du først opfylder et gennemspilningskrav på 35. Læs alt om gennemspilningskravet under LeoVegas Bonus Betingelser & Vilkår, det nytter ikke noget at kigge i Microgaming’s spilleregler.

Kan jeg spille Beautiful Bones gratis hos LeoVegas?

Hvis du er nysgerrig efter at prøve Beautiful Bones, kan du hos LeoVegas teste det for sjov. Spil Beautiful Bones online på din PC eller mobil.

Bliv introduceret til denne Microgaming spillemaskine, ved hjælp af spil for sjov funktionen hos LeoVegas eller du kan skifte til rigtige penge. Det kræver desuden at du indbetaler minimum 50kr, og vælger at du vælger din linjeindsats – minimum kr per linje. Og glem ikke, at du kan nyde en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i dit eget indskud – uden brug af LeoVegas bonuskode.

Er det muligt at spille Beautiful Bones gratis og stadig vinde rigtige penge?

Det ville være fedt at spille Beautiful Bones gratis online, uden at indbetale en krone men stadigvæk vinde penge. Med en LeoVegas gratis bonus kan du

LeoVegas Gratis Bonus til Microgaming Spil

Lige nu tilbydes der en LeoVegas gratis bonus på 50kr til dette spil med intet mindre end 243 vinderkombinationer. Det er i bund og grund gratis penge, hvilket betyder at du kan spille Microgaming spil helt gratis. Du skal bare have en LeoVegas konto – opret en og gå til LeoVegas’s spillemaskiner, brug de gratis 50kr, og vind endnu flere penge ved at spille Beautiful Bones online. Men husk, for at kunne udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde betingelserne. Beautiful Bones kan udløse gevinst på op til 1500000kr, men de fleste casinoer vil kun lade dig udbetale et begrænset beløb minus 50kr, hvis du gennemspiller bonussen 35 gange. Gratis penge kommer næsten altid med begrænsninger.

Er Beautiful Bones tilgængelig på LeoVegas App?

Ja, du kan blive underholdt af Beautiful Bones mobil i en app som er tilgængelig til samtlige iOS, Android, Windows enheder. Download LeoVegas app til din mobile enhed og få adgang til et hav af spilleautomater på din mobil. Beautiful Bones tilbyder den samme gode oplevelse som på din computer. De 5 hjul giver den samme fine udbetalingsprocent på 96.55%, det eneste der er ændret er størrelsen af designet.

Du kan spille Beautiful Bones når du er på farten, direkte på din iOS enhed. Bare en download LeoVegas’s app i iTunes, så har du alle de underholdende spillemaskiner lige ved hånden.

Du kan spille Microgaming spilleautomater på din Android enhed, hvis du downloader LeoVegas app i Google Play.

Pas på du ikke bliver narret af en hjemmeside der vil sælge dig en LeoVegas eller Beautiful Bones app, fordi den rigtige koster ikke noget.

Mobil Bonus Tilbud

Markedet for mobil spil bliver kun større, derfor er det sært at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Det betyder at Beautiful Bones fans ikke kan få lov at bruge deres velkomstbonus på deres mobile enhed. Forhåbentlig, vil LeoVegas ændre det i nærmeste fremtid, så Microgaming fans kan drage gavn af deres loyalitet til LeoVegas.

Hvad er den største gevinst på Beautiful Bones?

Vil du gerne vide mere om Beautiful Bones’s bedste gevinster? Så tjek gevinstoversigten – klik på yes for at se den fulde oversigt. Her vil du se Masked Ladies som udbetaler den højeste gevinst på 300 gange linjeindsatsen når 5 af dem lander på række. Det er den Beautiful Bones gevinst du skal holde øje med hvis du er til store gevinster.

Kan Beautiful Bones tips forbedre dine odds for at vinde?

Der er med garanti ingen Beautiful Bones tips og tricks der kan give dig gevinst. Men når du skal vurdere dine vinder odds på dette 243 måder at vinde spil, kan du kigge på tilbagebetalingsprocenten og LeoVegas’s house edge. Beautiful Bones’s tilbagebetalingsprocent viser hvor meget der bliver udbetalt til spilleren, mens house edge er den del som LeoVegas beholder.

Microgaming var ikke nærrige da de gav dette spil en fin udbetalingsprocent på 96.55%. Derfor er dine gevinstchancer på Beautiful Bones statistisk set gode.

Beautiful Bones udbetaler ikke så ofte gevinster, men når de kommer vil du ikke blive skuffet. Med en tilbagebetalingsprocent på 96.55%, er dine vinder odds på de 243 linjer helt fine.

Hurtige Fakta om Microgaming:

 • Grundlagt: 1994
 • Stifter: Martin Moshal
 • Hovedkontor: MGS House, Circular Road, Douglas IM1 1BL
 • Website: www.Microgaming.com
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Gaming Drift, E-Gaming Platform
Spil Beautiful Bones ved LeoVegas