Prøv lykken på Astro Cat Online

Spil Astro Cat ved LeoVegas 

Spil Astro Cat online hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Astro Cat Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Ikke nok med at du kan få en 125% bonus op til 10000kr som tak for din registrering, derudover får du 50 LeoVegas gratis spins.

Træt af at lede efter en LeoVegas bonuskode? Ingen grund til at lede længere, for du behøver ikke en for at få en LeoVegas bonus. Du kan alligevel få en 125% LeoVegas velkomstbonus samt en 50kr gratis bonus som kan bruges på Astro Cat spilleautomat.

LeoVegas Velkomstbonus

Gode nyheder til alle nye LeoVegas kunder! Ved tilmelding får du en attraktiv 50kr LeoVegas No Deposit Bonus som du kan bruge til at teste Astro Cat spillemaskine. din bonus vil blive tilføjet. Du kan få en LeoVegas velkomstbonus på 125% hvis du foretager en indbetaling til din spilkonto.

Men der er flere kampagnetilbud til Lightning Box Games spil. Hvorfor ikke bruge de gratis penge som LeoVegas tilbyder på Astro Cat spillemaskine? Du skal blot indbetale et minimum af 50kr så vil du blive belønnet med en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i dit eget indskud.

Spil Astro Cat nu 

Præsentation

Leder du efter spænding på en 1296 måder at vinde spillemaskine, så er Astro Cat et rigtig godt valg. Med flot grafik, gode bonus funktioner, 5 hjul og 1296 måder at vinde som udbetaler op til 2500000kr, er du sikret en spændende oplevelse. Spil Astro Cat online – den er blandt Lightning Box Games’s mest populære spillemaskiner og har et Asian tema som Fortune fans er helt vilde med.

Astro Cat spillemaskine giver dig chancen for at få ganget din indsats med 250, vinde free spins, få kontante gevinster på op til 2500000, nyd Reelfecta feature, eller have det sjovt med nogle eksklusive symboler alt sammen med en utrolig lav indsats per linje fra .

Astro Cat Funktioner i Spillet

Astro Cat er meget mere end bare en spillemaskine som kun Fortune fans vil sætte pris på. Lad os se nærmere på hvad Astro Cat kan tilbyde.

Her finder du masser af spændende funktioner såsom bonus free spins samt 14 symboler med en wild og en scatter på denne 1296 måder at vinde spillemaskine.

Ved jackpot gevinst ganges din linjeindsats med 250. Udbetaling til spilleren er 95.44%.

Besøg LeoVegas og spil Astro Cat online, så chancen for at vinde store gevinster lige om hjørnet. Du kan også downloade LeoVegas app, hvis du prøve Astro Cat app spilleautomat på din mobil. Samtidig kan få en attraktiv velkomstbonus.

Astro Cat’s Historie

I 2016 blev Astro Cat udviklet af Lightning Box Games, som også i dag har licens på spillet. Lightning Box Games opdaterer jævnligt dettee 1296 måder at vinde spil, for at holde Astro Cat så gnidningsløst som muligt.

Spilleinformation

Samtlige regler for Astro Cat er oversigten her:

 • For at kvalificere sig til en gevinst, skal du have mindst 3 af samme symbol på en af de 1296 måder at vinde spillelinjer
 • Alle gevinster er for kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler ved enhver placering på skærmen
 • Wild symbolet kan erstatte samtlige 14 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje bliver udbetalt Free spins funktionen på Astro Cat indeholder 12 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Minimum indsats er
 • Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil

Hvordan virker Astro Cat?

På Astro Cat er det målet at få min. 3 ens symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre. Er du er ny på online spillemaskiner, eller bare på spillet her, kan vores Astro Cat anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Astro Cat online og vinde rigtige penge.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du ønsker at spille. Du kan få en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

De fleste folk foretrækker at spille Astro Cat for rigtige penge, mest fordi at du kan vinde op til 2500000kr. Hos LeoVegas, kan du spille Astro Cat på deres website samt på mobil.

Vil du spille Astro Cat for sjov eller bare øve dig, så er det muligt at gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Her behøver ikke at downloade LeoVegas software.

Har du først åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at sætte gang i hjulene. Du kan ændre din indsats ved at bruge indsats knapperne. Dette vil øge din indsats, samt beløbet du har mulighed for at vinde. Det gælder om at få et min. af 3 ens symboler på en gevinstlinje, og med 5 symboler udløser du den største gevinst.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er chancen har for at få 5 ens symboler på en aktiv betalingslinje. På Astro Cat er der ikke behov for at bekymre sig om dette, da du altid vil satse på 1296 måder at vinde.

Følg guiden trin for trin for at spille Astro Cat:

 • Til at starte med, skal du vælge hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Her på Astro Cat er der 1296 måder at vinde fordelt over 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 1296, dette vil sige at du ikke kan fravælge nogle af dem. Spil Astro Cat online og der er god chance for at du vinder helt op til 2500000kr på de 1296 måder at vinde.

Her udbetales gevinsterne fra venstre til højre på linjerne, som er det mest almindelige på 1296 måder at vinde spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke nærige, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Astro Cat udbetalinjerne er ligeså store som på de bedste online 1296 måder at vinde spillemaskiner.

 • Dernæst skal du indstille din møntværdi.

Hos LeoVegas, når du vil spille Astro Cat for rigtige penge, eller et andet Lightning Box Games spil, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. Dette er dog ikke tilfældet på Astro Cat – her er der nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Her er der en standard møntværdi, så du behøver at rode med indstillingerne. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Astro Cat’s jackpot på 250 gange din indsats.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, skal du vælge indsats per linje.

Lightning Box Games har valgt at holde mønt indstillingen i Astro Cat låst – så du kan kun satse 1 per linje.

Når du spiller Astro Cat vil de 1296 måder at vinde. Lightning Box Games har nemlig ikke givet muligheden for at indstille dette. Måske de vil gøre det på en anden version af Astro Cat.

Du kan ved et klik indstille alt, brug bare ‘Maks. Indsats’ knappen. Juster din indsats på Astro Cat ved at bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

 • Når du vil starte spillet, klik på Spin knappen.

Dette vil starte alle 5 hjul, mens indstillingerne forbliver som du tidligere valgte dem på Astro Cat. Ved at bruge autospil knappen kan du også starte Astro Cat. Så behøver du ikke hele tiden trykke på Spin, men kan i stedet læne dig tilbage og nyde de 5 hjul der selv spinder op til 100 gange i træk.

 • Før du begynder at spille Astro Cat spilleautomat, er der yderligere to funktioner at overveje: fuld skærm samt lyd knapperne.

På Astro Cat er der desværre ikke en fuld skærm funktion. Det burde Lightning Box Games burde få tilføjet, så man fuldt ud kan nyde Astro Cat spillet.

På Astro Cat kan du slippe for lyden ved at trykke på mute, så du kan få ro til at koncentrere dig om spillet.

Lightning Box Games har på Astro Cat inkluderet en lydstyrke funktion, så du kan tilpasse lydniveauet.

Symboler på Astro Cat

Der er 14 symboler på Astro Cat spilleautomat. Her er de bedst udbetalende:

 • Dragon Statue
 • Frog
 • Fish
 • Money Tree og Paper Fans
 • Ace og King
 • Queen, Jack og 9

Udover disse, finder du også:

 • Astro Cat wild symbol
 • Firework Rocket scatter symbol
 • Poison symbol
 • Firework Rocket freespins symbol

Det symbol der giver den bedste gevinst, et jackpot symbol kan man kalde det, er Dragon Statue. Er du så heldig at få Dragon Statue 5 gange på alle 1296 måder at vinde kan du få udbetalt 250 gange din indsats. Med en indsats på på alle 1296 måder at vinde, vil 5 Dragon Statue symboler udbetale 250 gange din indsats – eller mønter.

Nedenfor ses et billede af Astro Cat’s størst udbetalende symbol:

Frog er det næstbedste symbol at få. Hvis du spiller med en indsats på kr per linje, kan du vinde 150 gange din indsats, men satser du kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få en gevinst på kr. Efter Frog er der også det gavmilde Fish symbol, som kan give dig 100 gange din indsats selv når du spiller med mindste indsats på kr per linje, men som kan forøge din saldo med kr hvis din indsats er maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Money Tree og Paper Fans og Ace og King ganger din indsats med henholdsvis 75 og 40. Mens Astro Cat’s Poison symbol vil give dig op til 2-gange per gevinstlinje. Og det lavest betalende symbol Queen, Jack og 9, kan give dig 25 gange din indsats, hvis du får 5 på en spillelinje.

Sammen med wild symbolet, får du her et Firework Rocket symbol. Det fuldender enhver gevinst chance på Astro Cat. Symbolet Firework Rocket kan alene give en gevinst på 500 gange din indsats.

Firework Rocket symbolet på Astro Cat udløser også free spins.

Udbetalingslinjer

Astro Cat er en spillemaskine med 1296 måder at vinde.

Her finder du ikke traditionelle betalingslinjer, men i stedet får du 1296 måder at vinde. Det betyder at alle kombinationer med mindst 3 ens symboler på række, udbetaler gevinst uanset hvor på de 5 hjul de lander. På Astro Cat opfører de 14 symboler sig næsten som scatter symboler.

Med 1296 måder at vinde spil som Astro Cat behøver du ikke bekymre dig om at slå betalingslinjer til eller fra. De 1296 vinderkombinationer er altid aktive. Indstil din indsats ved at bruge maks. indsats knappen.

play Astro Cat online Spil Astro Cat nu 

Sådan får du mest ud af Astro Cat’s betalingslinjer:

 • Gevinstlinjerne aflæses altid fra venstre til højre.
 • Man skal minimum have 3 af de samme symboler på linje for at få gevinst.
 • Wild symbolet kan erstatter samtlige andre symboler på en gevinstlinje.
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på samtlige linjer.
 • Du får kun udbetalt den største gevinst på en gevinstlinje. Det vil altså sige at hvis du får to gevinster, vil kun den største af dem blive udbetalt.
 • På Astro Cat er de 1296 måder at vinde faste. Du kan altså ikke deaktivere dem, og vil derfor automatisk satse på dem alle. Da alle gevinstlinjerne er aktive, vil 3 matchende symboler altid give gevinst.

Om Astro Cat’s Hjul

Lightning Box Games har givet denne ways to win 5 hjul som spinder nedad, hvilket også er det mest almindelige. Astro Cat henvender sig derfor til spilleren som gerne vil spille og vinde rigtige penge.

Hvad der venter dig i dette spil er 14 standard symboler herunder et wild og et scatter symbol. Lightning Box Games har også tilføjet det helt særlige Poison symbol, som får din saldo til at stige på Astro Cat.

Fast Astro Cat Jackpot

Selvom du ikke kan vinde en fast Astro Cat jackpot, er der mange andre goder som generøse gevinster, herunder 250 gange linjeindsats. I mønter er maks. indsats som kan udbetale gevinst på op til mønter. Så i kontanter kan du altså vinde 2500000kr for maks. indsats på mønter per spin.

Spillet’s Progressive Jackpot

Der er ingen progressiv Astro Cat jackpot som standard. Men det er muligt, at et af de casinoer som har dette Lightning Box Games spil vil tilføje det til deres progressive jackpot præmiepulje.

Klassisk Spilleautomat eller 3D Spillemaskine?

Astro Cat er en særlig spillemaskine. Den har nemlig intet mindre end 1296 måder at vinde, i stedet for traditionelle betalingslinjer. Ovenfor kan du læse mere om hvordan betalingslinjerne i dette 1296 måder at vinde spil fungere.

Er spillet en 3D Spillemaskine?

Nej, men der er ikke stor forskel på Lightning Box Games’s almindelige spillemaskiner og 3D spillemaskine. Forskellen er meget større mellem deres spillemaskiner og klassiske spilleautomater. Astro Cat er i hvert fald god kvalitet, så Lightning Box Games har uden tvivl investeret en del i dette spil.

Er LeoVegas download nødvendigt?

Når du skal vælge et casino for at spille Astro Cat, er det altid en fordel med et casino som dette hvor du ikke behøver at downloade LeoVegas software, hvilket både tager tid og optager plads på din computer. De fleste casinoer med Astro Cat er både Mac- samt PC-venlig, og hos LeoVegas kan du endda prøve spillet gratis inden du satser dine egne penge. Prøv Astro Cat gratis – eller skifte til spil for penge på Astro Cat.

Nej, bare spil Astro Cat direkte på LeoVegas’s website. Du finder Astro Cat under spillemaskiner, og starter spillet direkte i din internet browser. På LeoVegas kan du prøve Astro Cat helt gratis, uden at oprette en spilkonto. Men det er selvfølgelig bedre hvis du gør, så du kan tilmelde dig LeoVegas’s nyhedsbrev med kampagner og bonusser.

Hvilke Knapper Bruges Til Hvad?

Dette afsnit er dedikeret til Astro Cat’s knapper:

Start Knappen

Den knap som uden tvivl bliver brugt mest på LeoVegas, hedder som oftest Spin eller Start. På Astro Cat kaldes den Spin. Et klik på den og de 5 hjul begynder at dreje, hvilket betyder at du har chancen for at vinde mønter som forøger din saldo med 2500000kr. Klik på Spin og du er et skridt nærmere gevinsten. Der er mange andre knapper på Astro Cat inklusiv:

 • Klik på info ikonet for at lære mere om Astro Cat
 • Brug Maks. Indsats hvis du vil indstille din indsats til den maks.
 • Juster lydstyrken på Astro Cat

Turbo Knappen

Hvis du ikke kan vente med at få dine gratis spins afgjort, så brug Turbo funktionen.

Dette Lightning Box Games spil har ingen Turbo funktion

Information Fanen

For mere information om Astro Cat’s spilleregler og gevinstoversigt, kan du klikke på Info knappen. Her kan du læse om hvordan du spiller denne Lightning Box Games 1296 måder at vinde spillemaskine og dermed få den bedste spilleoplevelse på Astro Cat hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan du spille helt uden at skulle røre en finger. Autospil funktionen får nemlig spillet til at køre af sig selv. Men bare rolig, det stopper hvis du får gevinst, så du kommer ikke til at gå glip af noget. Lightning Box Games har været så betænksom at give Astro Cat en autospil knap, hvilket vi er godt tilfredse med.

Fordi autospil er en erstatning for Spin knappen. Kan du spille helt uden pauser mellem hvert spin. Lightning Box Games lader dig indstille, hvor mange automatiske spin du have i træk.

Min. Indsats

Har du planer om at åbne en LeoVegas konto samt gøre krav på din bonus på 10000kr, kan det være en god idé, at finde ud af hvad minimums indsatsen er på Astro Cat, når du spiller for rigtige penge.

På Astro Cat er der ingen Sats En knap, derfor bliver du nødt til gøre dette manuelt på Astro Cat.

Når det kommer til Astro Cat’s betalingslinjerne, bør du vide at Lightning Box Games har fastsat dem. Så foretrækker du lave indsatser, kan du vælge – 1 per linje, og stadig have en chance for at vinde Astro Cat’s bonusspil.

Maks. Indsats

Du kan satse helt op til 1 mønter på hver af de 1296 måder at vinde linjer per spin. Det vil sige at din indsats er 5000kr. Husk at indstille din indsats til maks. inden du starter spillet, hvis du vil vinde de største gevinster. På Astro Cat kan du indstille din indsats til maksimal værdi ved at klikke på yes knappen.

Tilbagebetalingsprocent

Astro Cat’s tilbagebetalingsprocent beregnes ud fra Astro Cat’s udbetalinger samlingnet med statistisk sporing af Astro Cat udbetalinger over en lang periode. Tilbagebetalingsprocenten vises altid i procent. I 1296 måder at vinde spil ligger den normalt på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du vil vinde 93% eller 96%. Det betyder at for hver 100kr der er satset, vil spillet tilbagebetale gennemsnitligt 96kr til spilleren.

Det bliver næsten ikke bedre, tilbagebetalingsprocenten på Astro Cat er tæt på branchens maks. – 95.44%.

Særlige Funktioner på Astro Cat

Blandt Astro Cat’s de særlige funktioner, er det nok vigtigst at kende wild og scatter symbolerne, derfor kan du se flere detaljer herunder. Med Astro Cat’s Poison symbol kan du få ganget din linjeindsats med 2.

Scatter

På Astro Cat kan du glæde dig over scatter symbolet der hedder Firework Rocket. Det ganger nemlig hele din indsats med 500. Det kan starte en runde af free spins, og det er jo det vi alle venter spændt på.

Sådan ser Astro Cat’s scatter ud:

spil Astro Cat gratis

Wild

Vi kender alle følelsen af at få 4 ens symboler, og bare mangle en mere for at få 5 på linje. Det er her du får brug for Astro Cat’s Astro Cat symbol som kan erstatte det manglende symbol, så du stadig får gevinst.

vind rigtige penge på Astro Cat

Dette symbol er Astro Cat’s Astro Cat symbol.

Ekspanderende Wild

Trist men sandt, Astro Cat har ingen ekspanderende wild. Men til gengæld har Lightning Box Games givet den mange andre underholdende funktioner.

Stacked Wild

Selvom der ikke er et stablet wild symbol på Astro Cat, kan du stadig få gode gevinster helt op til 250 gange din indsats per linje.

Overlay Wild

På Astro Cat har Lightning Box Games ikke tilføjet et overlay wild symbol, men du kan stadig vinde op til 250 gange din linjeindsats i et enkelt spin.

Gevinstoversigt

Hvis du vil vide mere om hvor meget de 14 symboler udbetaler, så kig på Astro Cat’s gevinstoversigten. Her fremgår det blandt andet, at 5 Dragon Statue symboler udbetaler 250 gange din linjeindsats. Samt at Frog symbolet kan gange din vindende linjeindsats med op til 150. Bestemt ikke dårligt! Efterfølgende kommer Fish symbolet, som kan give dig 100 gange din indsats – hvis du altså får 5 af dem. Med en gevinstlinje fyldt af Money Tree og Paper Fans symboler kan du vinde 75 gange din indsats per linje. Og med 5 Ace og King symboler belønnes du med en gevinst på 40 gange din indsats. Selv det mindst generøse af de 14 symboler, Queen, Jack og 9 symbolet, giver en fin gevinst på 25 gange din linjeindsats.

Astro Cat online gratis Spil Astro Cat ved LeoVegas 

Indsats Størrelse

Er du i tvivl om hvordan du indstiller din indsats? Lightning Box Games har gjort det super enkelt, og du har endda flere muligheder.

 • Vælg indsats niveau

Vi vil vædde på, at Lightning Box Games tænkte: det er bedre at satse stort hvis man vil vinde stort. Derfor har Astro Cat, et forudbestemt antal linjer du kan satse på – nemlig 1296 måder at vinde.

Du har muligheden for at vælge niveauet af din indsats. Det betyder, at du kan bestemme værdien af din indsats. På disse 1296 måder at vinde skal du minimum satse 1 per linje og op til 1. Så vælger du maks. på 1, vil din indsats på alle linjer være mønter per spin.

Hvor meget er Astro Cat’s mønter værd?

Du kan også indstille din indsats ved hjælp af møntværdien. Det er ligeså nemt som at justere lyden eller indstille indsats niveau.

Kan jeg forvente en multiplikator funktion?

Astro Cat har desværre ikke en multiplikator funktion, til gengæld har Astro Cat et Reelfecta bonusspil som ikke bare er underholdende men også giver gode gevinster.

Bonus Features på Astro Cat

Hvad kan vi forvente af dette Lightning Box Games spil?

Astro Cat’s Bonus Runder

Spil Astro Cat nu 

Få din Astro Cat gevinst fordoblet

Du vil blive glad for at høre, at du kan fordoble din gevinst i Astro Cat’s gamble funktion: Gamble.

Interesseret i denne funktion? Sådan her fungerer Gamble: Hvis du vil satse din Astro Cat gevinst med det samme, vil Gamble hjælpe dig med dette. Vælg en af de to muligheder – Red eller Black, og vælger du rigtigt, vil din Astro Cat gevinst blive dobbelt så stor. Men Gamble vil tage det hele hvis du tager fejl.

Hvordan får jeg Gratis Spins på Astro Cat?

Det kan godt være forvirrende, hvad der helt præcis menes med free spins. Når man spiller 1296 måder at vinde spil, vil du nogle gange se free spins som et bonusspil. Når tilmelder dig et nyt online casino, såsom LeoVegas, kan du være heldig at få 50 free spins for at byde dig velkommen til LeoVegas. Når man kigger på 1296 måder at vinde spil’s free spins tilbud, kan du måske finde dem som en saldo booster på Astro Cat. Derudover, kan man komme til at forveksle free spins med spillemaskiners gratis prøve afspilning. Her er forskellen, at selvom dine spins er gratis vil gevinsten ikke blive tilføjet din spilkonto hvis du får en vinderkombination.

Som en belønning, vil Astro Cat en gang imellem udløse 12 free spins som kan give dig store gevinster.

I forhold til mulige gevinster på Astro Cat, kan sigte efter de 12 LeoVegas gratis spins, hvor Hvilket absolut er en god sum penge at tilføje din LeoVegas saldo.

Visuelle Oplevelse på Astro Cat

Bortset fra den genkendelige Lightning Box Games grafik og de 1296 måder at vinde, tilbyder Astro Cat også sine spillere at:

 • Justere din indsats
 • Starte auto funktion
 • Spille for maks. indsats
 • Indstille lydstyrken
 • Mute Astro Cat
 • Satse din Astro Cat gevinst ved at vælge Black eller Red i Gamble spillet
 • Tjekke Astro Cat’s info sektion

Folk der elsker Fortune tema’et, får en autentisk oplevelse på Astro Cat, dels takket være dens lyd som Lightning Box Games har skræddersyet til at passe til temaet. Foruden denne spilleautomat’s fantatiske grafik, skaber lyden en unik stemning. Men hvis du ønsker at sigte efter de 2500000kr uden at blive distraheret, så brug Astro Cat’s mute eller lydstyrke indstilling til at gøre noget ved det.

Spil Astro Cat for Rigtige Penge

Den levende grafik og interessante features, giver en lyst til at spille Astro Cat for rigtige penge. Det er også det hele værd, da de 5 hjul udbetaler attraktive gevinster – så spil Astro Cat online hos LeoVegas og kryds fingre for at det er dig der løber med den store gevinst!

Spil Astro Cat med rigtige penge:

Spil Astro Cat online hos LeoVegas, hvis du vil spille denne Lightning Box Games spilleautomat for rigtige penge. Det tager blot 5 minutter at oprette en spilkonto. Sådan opretter du en LeoVegas spilkonto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Astro Cat med LeoVegas’s casino penge

Hvordan Udbetales Gevinst?

Lykkes det dig at vinde på Astro Cat, blive beløbet automatisk overført til din LeoVegas spilkonto. Derfra kan de udbetales gennem Skrill. Da hver betalingsmetode har en grænse, bør du tjekke casinoet’s site eller forhøre deres kundeservice hvis du oplever problemer.

Vælger du at tage imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, vil din bonus blive underlagt et omsætningskrav på 35, som skal opfyldes før du kan udbetale din Astro Cat gevinst. Du finder flere oplysninger under LeoVegas’s Vilkår & Betingelser. Men du behøver ikke kigge i Astro Cat’s Info sektion, da det ikke er en del af spillet.

Kan jeg spille Astro Cat online gratis?

Hvis du ikke kender Astro Cat, giver LeoVegas dig mulighed for at prøve dette Lightning Box Games spil i en gratis version. Spil Astro Cat online på din mobil eller PC.

Kan man vinde rigtige penge når Astro Cat spilles i en gratis version?

Kan man spille Astro Cat gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? Hos LeoVegas, er selv det muligt. Du kan bruge din LeoVegas gratis bonus

Helt ærligt, hvilket online casino gør det? LeoVegas kræver en indbetaling på 50kr for at du kan spille. Men med en tilbagebetalingsprocent på 95.44%, og linjegevinst på 250x, er det jo ikke noget.

Info Om Astro Cat Gratis Bonus

Det er let at få en LeoVegas gratis bonus – bare åben en konto og du vil få 50kr til at satse på Astro Cat. Bonussens gennemspilnings krav er 35x bonus beløbet. Og du kan ikke udbetale bonus pengene før dette er nået. LeoVegas giver dig derfor gratis penge til at spille på dette 1296 måder at vinde spil, men med visse begrænsninger. Hvilket er helt rimeligt.

Findes Astro Cat mobil spillemaskine hos LeoVegas?

Ja, der findes en LeoVegas app som spillere kan bruge på deres iOS, Android, Windows mobil. Det er super nemt at downloade den, så du kan spille Astro Cat et par minutter efter. Astro Cat mobil har den samme flotte grafik, samme udbetalingsprocent på 95.44% – blot i en mindre udgave.

Har du en Apple enhed kan du spille i en brugervenlig LeoVegas iOS app, som kan downloades i iTunes. Den ultimative mobile LeoVegas oplevelse er altså kun et par klik væk.

Hvis du vælger at prøve Astro Cat på Android enhed, så download LeoVegas app i Google Play eller på deres site.

En lille advarsel: pas på de hjemmesider der forsøger at sælge en Astro Cat eller LeoVegas app, da de højst sandsynligt er falske. En app er normalt gratis til alle enheder.

Findes der en Mobil Bonus?

Mobile spillemaskiner er kommet for at blive, hvilket gør det endnu mere mærkeligt at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Som de fleste Lightning Box Games fans ved, er bonus til mobil spil en standard del af velkomstbonus tilbudet hos de mange casinoer. Lad os vente og se om LeoVegas i fremtiden vil inkludere en mobil bonus til Astro Cat samt andre Asian tema spil.

Astro Cat’s Maksimale Udbetaling

Vil du vide hvad den maksimale gevinst er på dette Asian spil? Så kig nærmere på Astro Cat’s gevinstoversigt – som findes i info sektionen, hvor den er på de fleste (vedor) spil. Her finder du Dragon Statue symbolet, som er det bedst betalende, det vil gange hver mønt du satser per gevinstlinje med 250. Satser du 1 mønter per linje med kr som møntværdi, vil du få udbetalt mønter hvis 5 af disse symboler lander på en udbetalingslinje.

Findes der Astro Cat tricks der forbedre gevinstchancen?

Dine gevinstchancer på Astro Cat afhænger af spillets udbetalingsprocent og LeoVegas’s house edge, selv den bedste Astro Cat strategi kan ikke ændre dette. Astro Cat’s udbetalingsprocent fortæller hvor meget der udbetales i gevinster over tid, hvor house edge er den del LeoVegas beholder.

Lightning Box Games og andre spiludviklere, indstiller en bestemt tilbagebetalingsprocent på deres 1296 måder at vinde spil. På Astro Cat er udbetalingsprocenten 95.44% – ikke den bedste vi har set.

På Astro Cat udløses der store gevinster, dog kan der gå lidt tid mellem dem. Udbetalingsprocenten er på 95.44%, hvilket betyder at din chance for gevinst er i top.

Om Lightning Box Games:

 • Website: www.Lightning Box Games.com
 • Speciale: IGaming Software til Computer, Mobil og Social, Landbaserede Spilleautomater, Business Consulting
 • Etableret: 2004
 • Hovedkontor: P.O. Box 166, Surry Hills NSW 2010, Sydney
Spil Astro Cat ved LeoVegas