Anmeldelse af Apollo God of the Sun Online Spilleautomat

Spil Apollo God of the Sun nu 

Spil Apollo God of the Sun hos Casumo

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:Casumo
Velkomstbonus: 200% op til 1200€
Apollo God of the Sun Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Normalt skal man bruge en bonuskode for at udløse en Casumo bonus. Men sådan er det ikke hos Casumo. Selvom de tilbyder op til 1200€ i velkomstbonus, behøver du ingen Casumo bonuskode for at få denne 200% bonus. Spil Apollo God of the Sun online efter du har oprettet en Casumo konto, og foretaget din første indbetaling ved at bruge Skrill og få en 200% bonus op til 1200. Ikke nok med at du kan få en 200% bonus op til 1200€ som tak for din registrering, derudover får du 200 Casumo gratis spins.

Casumo COUPON CODE

Det er altid svært at finde en Casumo bonuskode. Heldigvis, er der en 200% Casumo bonustil Apollo God of the Sun som du ikke behøver en bonuskode for at udløse.

Attraktiv Casumo Velkomstbonus

Hvorfor ikke bruge de gratis penge som Casumo tilbyder på Apollo God of the Sun spillemaskine? Du skal blot indbetale et minimum af 10€ så vil du blive belønnet med en Casumo velkomstbonus på 200% oven i dit eget indskud.

Spil Apollo God of the Sun hos Casumo 

Spil Introduktion

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Apollo God of the Sun lige det du leder efter. Med fantastisk grafik, forskellige bonus features, 10 hjul og 100 betalingslinjer som udbetaler op til 1500000€, vil du med sikkerhed blive underholdt. Spil Apollo God of the Sun online – en af Novomatic’s sjoveste spil, med et Fantasy tema som ikke kun Greek Mythology fans holder af. Apollo God of the Sun spillemaskine gør det muligt for dig at vinde 500 gange din linjeindsats, vinde gratis spins, få kontante gevinster på op til 1500000, alt det med en lav min. indsats på per spillelinje.

Apollo God of the Sun Funktioner i Spillet

Apollo God of the Sun er mere end bare en spillemaskine som kun Greek Mythology fans vil være glade for. Lad os kigge på hvad Apollo God of the Sun kan tilbyde.

Der er mange underholdende features blandt andet bonus free spins samt 7 symboler herunder forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Jackpotten udløser gevinst på 500 gange din linjeindsats. Tilbagebetaling til spilleren ligger på 96.02%.

Spil Apollo God of the Sun online og vind kontante præmier hos Casumo. Det er gratis at oprette en spilkonto og hvem ved – måske heldet er med dig i dag. Du kan ovenikøbet få en god velkomstbonus.

Sådan kom Apollo God of the Sun til

Da Apollo God of the Sun udkom i 2017, var det Novomatic der stod bag spillet. Efterfølgende har Novomatic jævnligt opdateret dette video spil, for at Apollo God of the Sun altid lever op til det efterspurgte niveau.

Regler

Her finder du en liste over reglerne for Apollo God of the Sun:

 • For at få gevinst, skal du have mindst 3 af samme slags på en af de 100 aktive spillelinjer
 • Gevinster udbetales for alle kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på enhver placering
 • Wild symbolet kan erstatte enhver af de andre 7 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på aktiv spillelinje bliver udbetalt
 • Free spins funktionen på Apollo God of the Sun omfatter 20 free spins
 • Free spins kan genudløses under free spins
 • Minimum indsats er
 • Fejl under spillet annullerer alle indsats og udbetalinger

Sådan spiller du Apollo God of the Sun

I Apollo God of the Sun spillet gælder det om at få mindst 3 ens symboler, og op til 10 på en gevinstlinje fra venstre til højre. Er online spilleautomater nyt for dig, eller er du bare ny på Apollo God of the Sun, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du spiller Apollo God of the Sun spilleautomat online og vinder kontanter.

Men først, vælg hvordan og hvor du vil spille. På dette online casino bliver du budt velkommen med en 200% Casumo bonus, på op til 1200€.

Det er uden tvivl sjovest at spille Apollo God of the Sun for egne penge, da man så har chancen for at stikke af med en gevinst på 1500000€. Spil Apollo God of the Sun hos Casumo, på deres site eller på din mobil.

Hvis du bare vil spille Apollo God of the Sun for sjov, måske for at øve dig, så er det gratis at gøre det på Casumo’s site eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt med Casumo download.

Du ændrer din indsats ved at bruge indsats størrelse knapperne. Dette kan forhøje din indsats, samt beløbet du kan vinde. Du skal have mindst 3 af de samme symboler på en aktiv spillelinje, og får du 10 ens symboler udløser du den største gevinst. Når du har åbnet spillet, skal du blot klikke på Start for at starte Apollo God of the Sun.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er chancen har for at få 10 ens symboler på en aktiv betalingslinje. På Apollo God of the Sun er der ikke behov for at bekymre sig om dette, da du altid vil satse på 100 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til eller fra.

Følg guiden her for at spille Apollo God of the Sun:

 • Først skal du beslutte hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Spil Apollo God of the Sun online med 100 spillelinjer fordelt over 10 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 100, hvilket betyder at du ikke kan spille på mindre end det. Spil Apollo God of the Sun online for din chance for at vinde 1500000€ på de 100 linjer.

Linjerne på spillet her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Apollo God of the Sun gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Næste skridt er at indstille din møntværdi.

Når du vil spille Apollo God of the Sun med rigtige penge hos Casumo, eller andre Casumo spilleautomater, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. På Apollo God of the Sun er dette meget enkelt – der er nemlig kun en møntværdi på €.

Med en fast møntværdi, skal du ikke bekymre dig om indstillingerne. I stedet, kan du koncentrere dig om at vinde Apollo God of the Sun’s jackpot på 500 gange din indsats.

 • Når møntværdien er sat til ønskede værdi, skal du vælge beløb for indsats per linje.

Novomatic har fastsat antal mønter på Apollo God of the Sun – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Når man spiller Apollo God of the Sun vil det altid være med alle 100 spillelinjer aktive. Novomatic giver dig ikke mulighed for at ændre på det. Men måske det vil blive muligt på en anden version af Apollo God of the Sun.

Juster din indsats på Apollo God of the Sun ved at bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

 • Spillet startes manuelt ved at klikke på Start knappen.

Sådan kan du starte de 10 hjul, mens du beholder indstillingerne på Apollo God of the Sun fra før. Du kan også starte Apollo God of the Sun ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Start knappen, i stedet kan du sætte dig tilbage og se på de 10 hjul der spinder op til gange i træk.

 • Inden du begynder at spille Apollo God of the Sun spilleautomat, er der to valgmuligheder mere du skal overveje: fuld skærm samt lydstyrken.

Den første giver dig mulighed for at udvide spilleskærmen så du kan nyde Apollo God of the Sun spillet uden forstyrrelser.

Du kan slukke for lyden med et klik på mute knappen, og spille Apollo God of the Sun uden at forstyrre nogen.

Novomatic har gjort det muligt at justere lydstyrken på Apollo God of the Sun, så du selv kan vælge niveauet.

Alle Apollo God of the Sun’s Symboler

Der er 7 symboler på Apollo God of the Sun spilleautomat. Her er en liste over de højst udbetalende:

 • Apollo
 • Nightmare
 • Serpent og Ogre
 • Crossbow og Harp
 • King, Queen, Jack og 10

Udover disse, er der også:

 • Apollo God of the Sun wild symbol
 • Wild stacked symbol
 • Bonus scatter symbol
 • Bonus freespins symbol

Det bedst betalende, et jackpot symbol kan man sige, er Apollo. Får du Apollo 10 gange på alle de 100 spillelinjer vil du få 500 gange din indsats. Med maks. indsats på på alle 100 spillelinjer, vil 10 Apollo symboler give dig 500 gange din indsats – eller mønter.

Dette billede viser Apollo God of the Sun’s bedst betalende symbol:

Nightmare er det næstbedste symbol. Satser du € per linje, kan du få en gevinst på 400 gange, men satser du € per linje og får 10 af disse symboler, kan du vinde helt op til €. Efter Nightmare er der det gavmilde Serpent og Ogre symbol, som belønner dig med en gevinst på 200 gange din indsats selv ved min. indsats på € per linje, men som kan give op til € når du satser maks. og 10 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Crossbow og Harp ganger din indsats med henholdsvis 150. Og det lavest betalende symbol King, Queen, Jack og 10, kan give dig 100 gange din indsats, hvis du får 10 på en spillelinje.

Et andet interessant symbol, foruden Wild symbolet, er Bonus symbolet. Som kan erstatte de andre symboler på Apollo God of the Sun i en vinderkombination. Men alene, kan Bonus symbolet give en gevinst på 1000 gange din indsats.

Apollo God of the Sun’s symbol Bonus kan også udløse free spins.

Udbetalingslinjer

Apollo God of the Sun er en video spillemaskine som har 10 hjul og 100 linjer.

De linjer der løber på tværs af de 10 hjul på denne video kaldes betalingslinjer. Alle vinderkombinationer på disse giver gevinst.

Man kan ikke slå spillelinjerne til eller fra på Apollo God of the Sun – de 100 spillelinjer er nemlig altid aktive.

Som forklaret ovenfor, kan du indstille din indsats ved hjælp af linjerne.

Spil Apollo God of the Sun nu 

Sådan får du mest ud af Apollo God of the Sun’s betalingslinjer:

 • Alle betalingslinjer udbetaler fra venstre til højre på Apollo God of the Sun.
 • Få mindst 3 ens symboler på en spillelinje og så er der gevinst.
 • Alle almindelige symboler kan erstattes af wild symbolet.
 • Få stablede wild symboler og vind på mere end en betalingslinje.
 • Bonus udbetaler gevinst på enhver linje.
 • Den eneste gevinst der udbetales er den største på hver betalingslinje. Det betyder altså, at får du flere gevinster på samme spillelinje er det kun den største der udbetales.
 • På Apollo God of the Sun er alle 100 spillelinjer er faste. Du satser derfor automatisk på dem alle. Men du får til gengæld gevinst hver gang 3 ens symboler lander på en spillelinje.

Hvor mange hjul er der på Apollo God of the Sun?

Denne video skulle give dig en velkendt fornemmelse. De 10 hjul kører nemlig nedad, hvilket er den mest almindelige retning på Novomatic spil. Så alt du behøver at koncentrere dig om er symbolerne.

På de 10 hjul, vil du se 7 standard symboler inklusive et wild og et scatter symbol. Apollo God of the Sun har en helt særlig Wild stablet wild.

Hvor stor er den faste Apollo God of the Sun Jackpot?

Du kan ikke vinde en fast Apollo God of the Sun jackpot, men der er stadig masser af gode gevinster. Apollo symbolet kan for eksempel gange din indsats med 500. Så du har chancen for at vinde op til 1500000€ for maks. indsats.

Progressiv Jackpot på Apollo God of the Sun

Der findes ingen progressiv Apollo God of the Sun jackpot. Men måske er der nogle online casinoer som har tilføjet dette Novomatic spil til deres egen progressive jackpot pulje.

Om Novomatic’s Spilleautomater

Hos Casumo finder du blandt andet spillemaskinen Apollo God of the Sun. Den har mange fine detaljer og flot grafik. Novomatic er kendt for lave flotte spillemaskiner, herunder Apollo God of the Sun. På Apollo God of the Sun vil du blive underholdt af de mange funktioner, som du umuligt vil finde på en klassisk spilleautomat.

Er spillet en 3D Spillemaskine?

Apollo God of the Sun er godt nok ikke en 3D spillemaskine, men det er ikke nødvendigvis en ulempe. Du finder stadig masser af sjove features på dette Novomatic spil, selvom grafikken måske ikke er så levende som på 3D spillemaskiner. Den rigtige forskel ser du først hvis du spiller på en klassisk spilleautomat – her er det mere end bare udseende der er anderledes.

Kan Apollo God of the Sun spilles uden Casumo software?

Her er der virkelig tænkt over brugervenlighed, du behøver ingen Casumo software og derfor kan du spille alle Novomatic’s spil uden du behøver at skulle downloade. Du kan også spinde Apollo God of the Sun’s 10 hjul helt gratis hos Casumo. Eller hvis du er modig nok klikke på yes for at skifte til spil for penge på Apollo God of the Sun.

Hos Casumo får du hurtigt og nemt adgang til spillene, det er nemlig ikke nødvendigt med Casumo download. Så bare spil Apollo God of the Sun direkte i din internet browser. Besøg Casumo for at teste Apollo God of the Sun på forhånd, uden at oprette en konto. Men der er selvfølgelig fordele ved også at oprette en konto, så går du ikke glip af Casumo’s attraktive kampagner.

Hvordan bruges Knapperne?

Sådan bruger du Apollo God of the Sun’s knapper bedst muligt:

Start Knappen

Hvis du vil spille Apollo God of the Sun, kan du ikke undgå at bruge Start knappen. Da det er den der starter de 10 hjul. Lander de i din favør, kan du blive den heldige vinder af 1500000€. Din chance for gevinst er kun et klik væk. Knapperne på Apollo God of the Sun omfatter også:

 • Fuld skærm indstilling
 • Turbo knappen – der kan få de 10 hjul til at løbe hurtigt
 • Lydstyrke indstillingen på Apollo God of the Sun
 • Info funktion med yderligere information om spilleregler og gevinster på Apollo God of the Sun

Turbo Knappen

Nogle Fantasy spil har en Turbo funktion der sætter fart på de 10 hjul. Den får både spillet og bonus runden til at gå hurtigere.

Brug Turbo funktionen på Apollo God of the Sun, for at sætte farten op – enten under det almindelige spil, eller bonus funktionerne, som for eksempel free spins. Kommer du til at klikke på Turbo uden det var meningen, eller bryder du dig ikke om det hurtige spil, kan du bare klikke på den igen for at afslutte turbo tempoet.

Information Fanen

Søger du mere dybdegående oplysninger om Apollo God of the Sun, så kan du bruge Info knappen. Her har Novomatic inkluderet de vigtigste informationer, så du kan få mest muligt ud af dit spil.

Hvad er Autospil?

En af de mest brugbare funktioner er autospil. Autospil sørger for at hjulene bare drejer, så du kan fokusere på vinderkombinationerne. Spillet bliver en smule sjovere, når du ikke hele tiden skal klikke på Start. Læn dig i stedet tilbage og nyd synet af de 10 hjul, der automatisk løber afsted.

Hvis du vælger at bruge Apollo God of the Sun’s autospil funktion, slipper du helt for at trykke på Start.

Min. Indsats

Hvis du beslutter dig for at åbne en spilkonto, i form af 1200€, bør du først tjekke Apollo God of the Sun’s minimums indsats.

Apollo God of the Sun har desværre ikke denne funktion, derfor må du indstille din indsats til minimum ved hjælp af Apollo God of the Sun’s indstillinger.

Apollo God of the Sun’s spillelinjer er faste. Derfor kan du ikke ændre din indsats ved hjælp af de 100 linjer. Det mindste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per linje. Det gode ved at satse på alle 100 linjer er, at du kan udløse alle Apollo God of the Sun’s bonusspil og free spins. Med minimum indsats på 5€, giver Novomatic dig lov til at starte stille og roligt mens du stadig kan vinde særlige features.

Maks. Indsats

Du kan satse helt op til 1 mønter på hver af de 100 linjer per spin. Det vil sige at din indsats er 500€. Vil spille Apollo God of the Sun med maks. indsats, skal du manuelt indstille møntværdien. For der er ingen Maks.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten er beregnet ud fra Apollo God of the Sun’s gennemsnitlige udbetalinger, og vises altid i procent. Almindeligvis, udbetaler spillemaskiner mellem 93% og 96%. Apollo God of the Sun har en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, hvilket vil sige at for hver 100€ der satses, udbetales der i gennemsnit 96€.

Apollo God of the Sun’s tilbagebetalingsprocent ligger helt klart i toppen med de bedst betalende spil – med en attraktiv 96.02%.

Særlige Funktioner på Apollo God of the Sun

Her på Apollo God of the Sun finder du både et wild og scatter symbol, læs videre for få mere af vide om dem.

Scatter

Apollo God of the Sun’s scatter symbol hedder Bonus. Det udløser gevinst på 1000 gange din indsats. Scatter symbolet på Apollo God of the Sun udløser en runde gratis spins,, som alle håber på at få.

Sådan kan du genkende det:

Wild

Wild symbolet er et særligt symbol der kan erstatte Apollo God of the Sun’s andre symboler. Det vil sige, at får du 9 ens symboler kan Wild erstatte det manglende symbol, så du alligevel får gevinst.

Herover kan du se et billede af wild symbolet.

Ekspanderende Wild

Apollo God of the Sun ville nok have været sjovere hvis Novomatic havde givet den en ekspanderende wild, men det har den desværre ikke. I stedet, har Novomatic inkluderet andre specielle features til at booste saldoen på din Casumo konto.

Stacked Wild

Wild symbolet kan stable wilds på flere hjul af gangen, og udbetale gange din indsats per linje.

Overlay Wild

Apollo God of the Sun har desværre ikke et overlay wild symbol. Men Novomatic har givet spillet mange andre sjove funktioner, der kan få din casino saldo til at vokse.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten indeholder alle nødvendige oplysninger om hvad de 7 symboler kan give dig. Klik på yes for at se hvilke symboler der er på Apollo God of the Sun og hvor meget de udbetaler. Den største gevinst får du hvis det lykkes at få 10 Apollo symboler, det udbetaler hele 500 gange linjeindsatsen. Nightmare er det andet bedste symbol i forhold til gevinsten, her får du ganget din indsats med 400, hvilket stadig er flot. Serpent og Ogre er det tredje højst betalende symbol som vil give dig 200 gange din indsats. Apollo God of the Sun’s fjerde højst betalende symbol er Crossbow og Harp. Får du 10 af disse symboler, vinder du 150 gange linjeindsatsen. King, Queen, Jack og 10 symbolet er det der udbetaler den lavest gevinst, men her får du stadig en fin gevinst på 100 gange din indsats per linje.

Spil Apollo God of the Sun ved Casumo 

Indsats Størrelse

Hvis Apollo God of the Sun har fanget din interesse, måske på grund af dens ret hyppige gevinster, bør du først finde ud af hvordan du indstiller din indsats.

 • Vælg indsats niveau

På Apollo God of the Sun kan du kun spille på 100 gevinstlinjer. Men det er faktisk godt, fordi Apollo God of the Sun’s gevinster er bedst når der spilles med maks. antal linjer.

På Apollo God of the Sun kan indstille indsats niveau til mellem 1 og 1 mønter på hver af de 100 linjer. Med maks. indsats på 1 per linje, kommer din samlede indsats op på mønter per spin. Men husk, jo mere du større din Apollo God of the Sun indsats er, jo større en gevinst kan du vinde!

Apollo God of the Sun’s møntværdi

Hver mønt du satser har en kontant værdi. Det er vigtigt at du ved hvordan du kan indstille den:

Findes der en multiplikator funktion?

Der er mange video spil som har en gevinst multiplikator. Apollo God of the Sun’s 100-500 gange linjeindsats multiplikator er ikke det samme – er en ekstra feature. Novomatic har ikke inkluderet en multiplikator på dette spil. Selvom mange video spil har denne funktion, finder du ikke sådan en på Apollo God of the Sun.

Foruden den almindelige linjegevinst hvor din indsats bliver ganget med mellem 100 og 500, kan du være heldig også at få en multiplikator gevinst. Multiplikatoren ville have være rart at have, men du finder ikke sådan en på denne video spillemaskine. Beklageligvis kan dette Greek Mythology spil ikke udløse en multiplikator bonus.

Bonus Features på Apollo God of the Sun

Er der nogle særlige funktioner på Apollo God of the Sun?

Hvilke Bonus Runder tilbyder Apollo God of the Sun?

Apollo God of the Sun har ingen bonus runde. Men du kan få 20 gratis spins, så næsten ligesom at spille gratis.

Spil Apollo God of the Sun nu 

Sådan fordobler du din Apollo God of the Sun gevinst

Apollo God of the Sun giver dig chancen for at fordoble din gevinst i spillets Gamble gamble feature.

Apollo God of the Sun’s Gamble spil er nemt spille. Hvis at risikere din Apollo God of the Sun gevinst lyder sjovt, skal du vide at Gamble kan vælges efter hver gevinst. Ved at klikke på gamble knappen får du to valgmuligheder: Red eller Black. Gæt hvilken en der dukker op næste gang og Apollo God of the Sun vil fordoble din gevinst. Gæt forkert og Gamble beholder dine penge.

Har Apollo God of the Sun Gratis Spins?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer, såsom Casumo kunne tilbyde gratis spins som en bonus. De 200 gratis spins du får af Casumo når du opretter en ny konto, kan ikke bruges på Apollo God of the Sun. Men til gengæld, har Novomatic lavet en gratis spins funktion på Apollo God of the Sun. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Apollo God of the Sun i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

Som en belønning, vil Apollo God of the Sun en gang imellem udløse 20 free spins som kan give dig store gevinster.

Når vi taler hvor meget du kan vinde på de forholdsvis gavmilde 20 Casumo gratis spins, ja så kan du forvente: Det er en sum de fleste Casumo spillere ville blive glad for.

Apollo God of the Sun’s Design & Grafik

Mange Casumo spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Vælge at spille for rigtige penge
 • Se gevinst tabellen
 • Vælge størrelsen af din indsats
 • Vælge auto spil
 • Slå fuldskærm til eller fra
 • Justere niveauet af baggrundsmusikken
 • Slå lyden fra med mute
 • Slå TURBO spin til
 • Gamble din gevinst ved at vælge Black eller Red i Gamble runden
 • Læse spillet’s regler i under Info fanen

På en video spilleautomat, er lyden vigtige. Novomatic har sørget for at den passer fint til Apollo God of the Sun’s tema. Men hvis det er for meget, kan du slukke det med et enkelt klik på mute. Afhængig af smag, kan lydstyrken på denne moderne spilleautomat skrues op eller ned.

Spil Apollo God of the Sun Online for Penge

Uden tvivl skulle, Apollo God of the Sun’s fantastiske kvaliteter, såsom levende grafik og ekstra funktioner, holde dig underholdt selv når du spiller for sjov. Men denne video spillemaskine udbetaler ikke rigtige gevinster som – 1500000€ medmindre du spiller hos Casumo for rigtige penge.

Spil Apollo God of the Sun online for rigtige penge:

Spil Apollo God of the Sun online med en spilkonto hos Casumo. Det tager kun et par minutter. Sådan her opretter du en Casumo konto:

 • Gå til Casumo’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 200% velkomstbonus på op til 1200€ på din første indbetaling samt 200 free spins
 • Foretag en indbetaling på minimum 10€
 • Nu er du klar til at spille Apollo God of the Sun med Casumo’s casino penge

Udbetaling af Gevinst

Din Casumo konto bliver automatisk forhøjet med din Apollo God of the Sun gevinst, hvis du vinder. Derefter kan du udbetale beløbet ved at bruge Skrill. De kan dog have forskellige beløbsgrænser, du bør derfor kontakte Casumo kundeservice hvis du har spørgsmål.

Hvis du vil bruge den 200% Casumo bonus, beder Casumo dig opfylde et omsætningskrav på 38, før din Apollo God of the Sun gevinst kan udbetales. Det er altid en god idé at læse Casumo’s Vilkår & Betingelser, så du kender udbetalingskravet på forhånd. Novomatic har intet at skulle have sagt, derfor finder du det ikke under Apollo God of the Sun’s Info afsnit.

Spil For Sjov Funktionen

Vil du spille Novomatic spilleautomater gratis? Spil Apollo God of the Sun online i Casumo gratis prøveversion – også på mobil.

Få en forsmag på Apollo God of the Sun med Casumo’s gratis prøveversion. Beslutter du dig for at spille Apollo God of the Sun rigtigt, skal du blot klikke på yes for at skifte til spil for penge. Foretag en indbetaling på minimum 10€ og spil med en møntværdi på ned til €. Vil du have flere penge at spille for, kan du tage imod en Casumo velkomstbonus på 200% oven i dit eget indskud – uden du behøver benytte en Casumo bonuskode.

Kan man spille Apollo God of the Sun med en Casumo gratis bonus?

På nuværende tidspunkt kan du ikke få en Casumo gratis bonus. Alle Casumo’s bonusser kræver en indbetaling. Skulle dette i fremtiden ændre sig, vil denne Apollo God of the Sun anmeldelse blive opdateret med det samme. Den gode nyhed er at 10€ er alt du skal af med for at starte Apollo God of the Sun’s 10 hjul med en attraktiv indbetalings bonus.

Findes der en Casumo App?

Selvom der ikke er en Casumo app, men du kan stadig spille Apollo God of the Sun mobil i browseren på din mobile enhed. Åben Casumo i browseren på din mobile enhed, ligegyldigt hvilket styresystem eller mærke det er, kan du spille Apollo God of the Sun og løbe afsted med en gevinst på 1500000€.

Hvis du bruger en iOS enhed, såsom en iPhone, skal du besøge iTunes eller download Casumo’s iOS app direkte på deres website. Det er præcis samme fremgangsmåde hvis du vil spille Apollo God of the Sun på din iPad.

Du kan spille Novomatic spilleautomater på din Android enhed, hvis du downloader Casumo app i Google Play.

Lad vær med at køb en Casumo eller Apollo God of the Sun app på en ukendt hjemmeside. Deres app er gratis – du finder den på Casumo.

Modtag en Mobil Bonus

Markedet for mobil spil bliver kun større, derfor er det sært at Casumo ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Det betyder at Apollo God of the Sun fans ikke kan få lov at bruge deres velkomstbonus på deres mobile enhed. Forhåbentlig, vil Casumo ændre det i nærmeste fremtid, så Novomatic fans kan drage gavn af deres loyalitet til Casumo.

Maks. Gevinst på Apollo God of the Sun

Vil du vide hvad den maksimale gevinst er på dette Fantasy spil? Så kig nærmere på Apollo God of the Sun’s gevinstoversigt ved at trykke på knappen. Her finder du Apollo symbolet, som er det bedst betalende, det vil gange hver mønt du satser per gevinstlinje med 500. Satser du 1 mønter per linje med € som møntværdi, vil du få udbetalt mønter hvis 10 af disse symboler lander på en udbetalingslinje.

Kan man forbedre sine odds for gevinst med en Apollo God of the Sun strategi?

Ingen Apollo God of the Sun strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette moderne spil afhænger nemlig af Apollo God of the Sun’s tilbagebetalingsprocent og Casumo’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Apollo God of the Sun’s 10 hjul og 100 linjer udbetaler over en periode, hvor house edge viser Casumo’s udbytte.

Bare husk på, hvis du vil styrke dine gevinstchancer – skal du satse på så mange gevinstlinjer som muligt. Så husk at aktivere alle Apollo God of the Sun’s 10 linjer for at booste din chance for gevinst. Det virker på Apollo God of the Sun samt andre Novomatic spil.

Apollo God of the Sun udbetaler ofte mindre gevinster. Med en flot udbetalingsprocent på 96.02%, vil det sige at din gevinstchance på Apollo God of the Sun er ganske fin.

Info om Novomatic:

 • Website: http://www.novomatic.com
 • Speciale: Nyeste løsninger indenfor Elektronisk Spiludstyr, Online og Mobil Gaming, Gaming Operations, Lotteri Løsninger, Netværksteknologier
 • Etableret: 1980
 • Grundlægger: Johann F. Graf
 • Hovedkontor: Wienerstrasse 158 Gumpoldskirchen, 2352 Austria
Spil Apollo God of the Sun hos Casumo