Anmeldelse af Agent Istanbul Online Spilleautomat

Spil Agent Istanbul hos Casumo 

Spil Agent Istanbul nu hos Casumo

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:Casumo
Velkomstbonus: 200% op til 1200€
Agent Istanbul Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

En fantastisk ting ved at registrere sig hos Casumo, er at det ikke er nødvendigt med en Casumo bonuskode, heller ikke hvis du vil have en 200% Casumo bonus. Hertil kræver Casumo kun et mindre indskud på 10€ via din Skrill konto. Afhængigt af dit indskud, kan du få op til 1200€ som du for eksempel kan bruge på Agent Istanbul. Oven i den 200% velkomstbonus på op til 1200€ får du 200 Casumo free spins.

Casumo COUPON CODE

Hvis du ikke er bekendt med hvilke Casumo bonus tilbud der er, så kan vi fortælle dig at du kan få en Casumo velkomstbonus på 200% op til 1200€, samt loyaltets bonusser der kan ende på din spilkonto uden en bestemt Casumo bonuskode.

Tilmeld dig og få en Casumo velkomstbonus

Hvorfor ikke bruge de gratis penge som Casumo tilbyder på Agent Istanbul spillemaskine? Du skal blot indbetale et minimum af 10€ så vil du blive belønnet med en Casumo velkomstbonus på 200% oven i dit eget indskud.

Spil Agent Istanbul nu 

Introduktionsbeskrivelse

Leder du efter en eventyrlig oplevelse på en spillemaskine, så spil Agent Istanbul online lige nu. Med beskeden grafik, mange bonus funktioner, 5 hjul og 10 betalingslinjer som kan udbetale op til 100000€, er du sikret et eventyr uden lige. Agent Istanbul er nok en af de populæreste Merkur Gaming spillemaskiner. Med et Crime tema som selv Spy fans aldrig bliver trætte af. På Agent Istanbul spillemaskine kan du vinde 5000 gange din linjeindsats, vinde gratis spins, få kontante gevinster på op til 100000, alt sammen med en lav minimums indsats på 0.1 per gevinstlinje.

Agent Istanbul Særlige Funktioner

Agent Istanbul er meget mere end en spillemaskine som kun Spy fans vil holde af. Lad os kigge nærmere på hvad Agent Istanbul tilbyder af særlige funktioner.

Her er mange fremragende features som for eksempel bonus free spins samt 13 symboler og en joker bedre kendt som wild symbol på denne video spillemaskine.

Udløses jackpotten bliver din indsats per linje ganget med 5000. Spillet har en god udbetalingsprocent på 95.75%.

Besøg Casumo og spil Agent Istanbul online, så chancen for at vinde store gevinster lige om hjørnet. Samtidig kan få en attraktiv velkomstbonus.

Historien bag Agent Istanbul

Agent Istanbul blev oprindeligt udgivet i 2017, af Merkur Gaming som stadig har licens på spillet nu. Desuden opdaterer Merkur Gaming regelmæssigt denne video, så du altid får den bedste version af Agent Istanbul.

Agent Istanbul’s Regler

Herunder er en liste over reglerne for Agent Istanbul:

 • Hvis du skal kvalificere dig til gevinst, skal du min. have 3 af samme symbol på en af de 10 aktive spillelinjer
 • Samtlige gevinster gælder for gevinstkombinationer fra venstre til højre
 • Wild symbolet kan her erstatte alle 13 af symbolerne
 • Kun den største gevinst på hver spillelinje giver gevinst
 • Gratis spins featuren på Agent Istanbul giver 50 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er
 • Fejl i spillet annullerer alle spil og udbetalinger

Hvordan kan jeg spille Agent Istanbul?

På Agent Istanbul er det målet at få min. 3 ens symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre. Er du er ny på online spillemaskiner, eller bare på spillet her, kan vores Agent Istanbul anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Agent Istanbul online og vinde rigtige penge.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du ønsker at spille. Du kan få en 200% Casumo bonus, på op til 1200€.

For de fleste er det sjovest at spille Agent Istanbul for rigtige penge, fordi du så har chancen for at vinde op til 100000€. Vind store gevinster på Agent Istanbul hos Casumo, direkte på deres site samt mobile site.

Hvis du bare vil spille Agent Istanbul for sjov, måske for at øve dig, så er det gratis at gøre det på Casumo’s site eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt med Casumo download.

Har du først åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at sætte gang i hjulene. Du kan ændre din indsats ved at bruge indsats knapperne. Dette vil øge din indsats, samt beløbet du har mulighed for at vinde. Det gælder om at få et min. af 3 ens symboler på en gevinstlinje, og med 5 symboler udløser du den største gevinst.

Jo flere linjer du satser på, jo flere chancer er der for at få 5 ens symboler på en spillelinje. På Agent Istanbul er det ikke nødvendigt at tænke over dette, da du altid vil satse på 10 spillelinjer.

Trin for trin guide til at spille Agent Istanbul:

 • Vælg først, hvor mange spillelinjer du gerne vil satse på.

Spil Agent Istanbul online med 10 spillelinjer fordelt over 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 10, hvilket betyder at du ikke kan spille på mindre end det. Spil Agent Istanbul online for din chance for at vinde 100000€ på de 10 linjer.

Her udbetaler spillelinjerne fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke alt for nærige, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Der er bestemt spillemaskiner med mange flere spillelinjer, som udbetaler langt mindre end disse 10 linjer.

 • Bagefter skal du vælge møntværdi.

Hos Casumo, når du skal spille Agent Istanbul for rigtige penge, eller andre Casumo spillemaskiner, skal møntværdien sættes til en kontantværdi per mønt. På Agent Istanbul er dette meget enkelt – der er nemlig kun en møntværdi på € per mønt.

Med en fast møntværdi, slipper du for at bekymre dig om detaljerne. I stedet, kan du fokusere på at vinde Agent Istanbul’s jackpot på 5000 gange din linjeindsats.

 • Er din ønskede møntværdi indstillet, så gå videre til valg af indsats per linje.

Merkur Gaming har fastsat antal mønter på Agent Istanbul – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Spiller du Agent Istanbul vil det altid være med samtlige 10 spillelinjer. Merkur Gaming giver dig ikke lov til at vælge mere eller mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af Agent Istanbul.

For at indstille alt ved et klik, brug ‘Maks. Indsats’ knappen. For at finindstille din indsats på Agent Istanbul, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

Du kan på denne måde styre din indsats, og vælge at satse alt fra 0.1€ til 20€ per linje. Den forholdsvis høje maks. indsats på hele 20€ per linje, tyder på at Merkur Gaming har målrettet Agent Istanbul spillet mod høje indsats.

 • For at starte spillet klik på Spin knappen.

Det vil starte spillet og de 5 hjul, men indstillingerne på Agent Istanbul vil forblive som du tidligere indstillede dem. En anden måde du kan starte Agent Istanbul er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot sætte dig tilbage mens de 5 hjul automatisk spinder op til 100 gange i træk.

 • Før du begynder at spille Agent Istanbul spilleautomat, er der yderligere to funktioner at overveje: fuld skærm samt lyd knapperne.

På Agent Istanbul kan man desværre ikke spille i fuld skærm. Merkur Gaming burde dette, så man kan rigtig kan få lov at nyde Agent Istanbul spillet.

Du kan slukke for lyden med et klik på mute knappen, og spille Agent Istanbul uden at forstyrre nogen.

Merkur Gaming har også inkluderet en lydstyrke funktion, så du kan tilpasse lyden uden at Agent Istanbul er helt lydløs.

Agent Istanbul’s Symboler

Du finder 13 symboler på Agent Istanbul spilleautomat. Her er en liste over de bedst betalende:

 • Dock
 • Binoculars
 • Suitcase
 • Dynamite
 • Ace og King
 • Queen, Jack, 10 og 9

Sammen med disse, vil du også finde:

 • Agent 1, Agent 2 og Agent 3 wild symbol

Det højst betalende, et slags jackpot symbol kan man vel sige, er Dock. Ser du Dock 5 gange på en af de 10 spillelinjer vil det give dig 5000 gange din indsats. Med en indsats på på alle 10 spillelinjer, vil 5 Dock symboler give dig 5000 gange din indsats – eller mønter.

Det bedst udbetalende symbol på Agent Istanbul ses på billedet her:

Det næstbedste symbol at få er Binoculars. Satser du 0.1€ per linje, kan du få udbetalt op til 2000 gange din indsats, men hvis du vælger at satse 20€ per linje og får 5 af disse, kan du vinde 40000€. Efter Binoculars kommer det gavmilde Suitcase symbol, som giver dig 1000 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.1€ per linje, men kan forøge din spilkonto med en gevinst på 20000€ hvis du satser maks. og 5 af disse fremkommer på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Dynamite og Ace og King ganger din indsats med henholdsvis 500 og 200. Og det lavest betalende symbol Queen, Jack, 10 og 9, kan give dig 120 gange din indsats, hvis du får 5 på en spillelinje.

Om Agent Istanbul’s Betalingslinjer

Agent Istanbul video spillemaskine har 5 hjul og 10 gevinstlinjer.

Gevinstlinjer er linjer som løber hen over de 5 hjul på spillet. Det er de linjer som afgør hvor der er gevinst.

På Agent Istanbul kan du ikke selv vælge at slå gevinstlinjerne til eller fra – de 10 gevinstlinjer er nemlig altid aktive.

Som forklaret ovenfor, kan du indstille din indsats ved hjælp af linjerne.

Spil Agent Istanbul nu 

Kort om betalingslinjer:

 • Gevinst udbetales fra venstre til højre på betalingslinjerne.
 • Der skal minimum være 3 matchende symboler for at give gevinst.
 • På en gevinstlinje kan et wild symbol erstatte alle andre symboler.
 • Det er kun den største gevinst på en betalingslinje som bliver udbetalt. Får du for eksempel vindende kombinationer på en gevinstlinje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Alle 10 linjer på Agent Istanbul er faste. Man kan derfor ikke deaktivere dem, så de vil altid være aktive. Fordi alle betalingslinjerne er slået til, vil 3 ens symboler automatisk udbetale gevinst.

Om Agent Istanbul’s Hjul

På denne video drejer de 5 hjul nedad mod bunden af skærmen. Hvilket er det mest almindelige på Merkur Gaming spil. Men bare fordi hjulene på Agent Istanbul kører nedad betyder det ikke at gevinsterne er dårlige – tværtimod!

Når du spiller på Agent Istanbul er der 13 symboler deriblandt et wild symbol.

Hvor stor er den faste Agent Istanbul Jackpot?

Selvom du ikke kan vinde en fast Agent Istanbul jackpot, er der mange andre goder som generøse gevinster, herunder 5000 gange linjeindsats. I mønter er maks. indsats som kan udbetale gevinst på op til mønter. Så i kontanter kan du altså vinde 100000€ for maks. indsats på 20€ per linje og mønter per spin.

Den Progressive Jackpot

Du kan ikke vinde en progressiv Agent Istanbul jackpot. Det kan dog være at, dette Merkur Gaming spil er tilføjet til en progressiv jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Er Spilleautomater og Spillemaskiner det samme?

Agent Istanbul er en spillemaskine. Den er nem at spille og samtidig visuelt tiltalende. Merkur Gaming står bag nogle af de flotteste spillemaskiner, herunder Agent Istanbul. På Agent Istanbul finder du en række af funktioner, der ville være umuligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat. Nogle vil måske mene, at dette har intet at gøre med, hvorfor du skal prøve at spille Agent Istanbul for rigtige penge.

Hvad er en 3D Spillemaskine?

Agent Istanbul er ikke en 3D spillemaskine. En 3D spillemaskine er en spillemaskine men med et opgraderet design. Selvom de grafisk er flotte, betyder det ikke at der nødvendigvis er flere og bedre features. Der er altså ikke den store forskel på en almindelig spillemaskine og en 3D spillemaskine.

Kan man spille uden at downloade Casumo software?

Skal du vælge et sted at spille Agent Istanbul, er det altid bedre hos et casino som dette hvor det ikke er nødvendigt med Agent Istanbul download, da det tager tid og er besværligt. På de fleste online casinoer kan du prøve Agent Istanbul gratis, og hos Casumo kan både spille gratis og for rigtige penge. Prøv Merkur Gaming’s spil gratis – eller blot klik på yes for at spille for penge på Agent Istanbul.

Du behøver ikke Casumo download, i stedet spiller du bare direkte på Casumo’s site. Det betyder, du bare et par klik fra at vinde 100000€. Og du kan endda prøve Agent Istanbul helt gratis hos Casumo. Men så længe du kun spiller for sjov, vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din Casumo konto.

Info om Agent Istanbul’s Knapper

I dette afsnit kan du lære mere om knappernes funktioner på Agent Istanbul og de fleste andre Merkur Gaming spil:

Start Knappen

Den mest brugte knap i ethvert video spil er knappen der starter spillet. I Agent Istanbul er det Spin. Når man klikker på den begynder de 5 hjul at spinde, og dermed er du et skridt tættere på at vinde mønter som udbetalt er 100000€ i kontanter. Det er så simpelt: klik, spin, og vind. Udover Spin knappen, finder du også følgende knapper på Agent Istanbul:

 • Maks. Indsats knappen – som sætter din indsats til maks. i et klik
 • Knapperne der indstiller lydstyrken på Agent Istanbul
 • Agent Istanbul’s Info der fortæller mere om Agent Istanbul’s regler og gevinster

Turbo Knappen

Hvis du ønsker at fremskynde udfaldet af dine gratis spins, så kan du bruge Turbo knappen.

Desværre har Merkur Gaming ikke tilføjet Turbo funktion på Agent Istanbul, men den har en god tilbagebetalingsprocent på 95.75%.

Information Fanen

Info fanen er din genvej til Agent Istanbul’s spilleregler og gevinstoversigt. Vi anbefaler at du læser disse informationer, så du ved hvordan spillet fungerer.

Hvad er Autospil?

Et klik på Autospil får de 5 hjul til at spinde, uden du behøver at klikke på Spin knappen ved hver spin. Men får du en vinderkombination vil den stoppe, så du ikke går glip Agent Istanbul’s sjove features. Sæt Agent Istanbul på autospil og læn dig tilbage og nyd underholdningen.

Vælger du at benytte autospil funktionen, slipper du fuldstændigt for at bruge Spin knappen. Samtidig tilpasser du selv, autospil til det ønskede antal.

Min. Indsats

Inden du benytter din bonus på 1200€, bør du vide hvad Casumo’s minimum indsats er på Agent Istanbul.

Foretrækker du at satse småt, kommer du til at mangle Sats En knappen på Agent Istanbul. Så vil du indstille din indsats til minimum, skal du selv ændre antallet af mønter du satser.

Du skal minimum spille for en linjeindsats på 0.1. Det kan du gange med de 10 betalingslinjer og derved får du 1€ i alt.

Merkur Gaming har valgt at fastsætte antallet af betalingslinjer til 10 linjer. Det betyder ikke du bliver nødt til at satse store beløb, du kan vælge så din kontante indsats vil være 1€. Den vigtigste frynsegode ved at have faste linjer er, at det øger sandsynligheden for at udløse særlige features.

Maks. Indsats

Hvis du vil have maksimale chancer for at vinde på Agent Istanbul, skal du vælge maks. indsats. På Agent Istanbul kan du gøre det ved at klikke på yes knappen. Du kan satse op til 1 mønter per spillelinje, hvilket svarer til mønter per spin når alle 10 linje er aktive. Kontant, er det 200€ når du vælger maks. indsats på €.

Tilbagebetalingsprocent

Agent Istanbul’s tilbagebetalingsprocent beregnes ud fra Agent Istanbul’s udbetalinger samlingnet med statistisk sporing af Agent Istanbul udbetalinger over en lang periode. Tilbagebetalingsprocenten vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den normalt på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du vil vinde 93% eller 96%. Det betyder at for hver 100€ der er satset, vil spillet tilbagebetale gennemsnitligt 96€ til spilleren.

Du kan forvente en god tilbagebetalingsprocent på Agent Istanbul – på en fin 95.75%.

Særlige Funktioner på Agent Istanbul

Scatter

Agent Istanbul har ikke et Scatter symbol.

Wild

Agent 1, Agent 2 og Agent 3 symbolet er et særligt symbol der kan erstatte Agent Istanbul’s andre symboler. Det vil sige, at får du 4 ens symboler kan Agent 1, Agent 2 og Agent 3 erstatte det manglende symbol, så du alligevel får gevinst.

Herover kan du se Agent Istanbul’s Agent 1, Agent 2 og Agent 3 symbol.

Ekspanderende Wild

Agent Istanbul har desværre ikke en Ekspanderende Wild. Men du skal nok blive underholdt af de andre sjove funktioner på Agent Istanbul.

Stacked Wild

Merkur Gaming har ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 5 hjul, men du finder mange andre lukrative præmier.

Overlay Wild

Agent Istanbul har desværre ikke et overlay wild symbol. Men Merkur Gaming har givet spillet mange andre sjove funktioner, der kan få din casino saldo til at vokse.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten indeholder alle nødvendige oplysninger om hvad de 13 symboler kan give dig. Klik på yes for at se hvilke symboler der er på Agent Istanbul og hvor meget de udbetaler. Den største gevinst får du hvis det lykkes at få 5 Dock symboler, det udbetaler hele 5000 gange linjeindsatsen. Binoculars er det andet bedste symbol i forhold til gevinsten, her får du ganget din indsats med 2000, hvilket stadig er flot. Suitcase er det tredje højst betalende symbol som vil give dig 1000 gange din indsats. Agent Istanbul’s fjerde højst betalende symbol er Dynamite. Får du 5 af disse symboler, vinder du 500 gange linjeindsatsen. Hvis du får 5 Ace og King symboler på en aktiv linje, vil din linjeindsats blive ganget med 200. Queen, Jack, 10 og 9 symbolet er det der udbetaler den lavest gevinst, men her får du stadig en fin gevinst på 120 gange din indsats per linje.

Spil Agent Istanbul nu 

Indsats Størrelse

På Agent Istanbul er et par måder at indstille størrelsen af din indsats – læs mere her:

 • Bestem niveauet af din indsats
 • Indstil den efter hvor mange penge du vil satse per linje

I modsætning til andre Merkur Gaming spil, vil de 10 linjer på Agent Istanbul altid være aktive. Du kan altså ikke vælge at satse på, for eksempel 8 linjer.

Du har muligheden for at vælge niveauet af din indsats. Det betyder, at du kan bestemme værdien af din indsats. På disse 10 linjer skal du minimum satse 1 per linje og op til 1. Så vælger du maks. på 1, vil din indsats på alle linjer være mønter per spin.

Møntværdien på Agent Istanbul

På Agent Istanbul kan du vælge hvor meget hver mønt skal være værd. Dette er let at indstille og indsats niveau.

Multiplikator Funktionen

Nogle video spil har en multiplikator funktion, som fungerer sammen med de almindelige 120 til 5000 gange linjegevinster. Leder du efter denne multiplikator på Agent Istanbul? Så finder du den desværre ikke. Du finder denne ekstra multiplikator på nogle Merkur Gaming spil, bare ikke Agent Istanbul.

Bonusser, Gratis Spins og andet

Kan Agent Istanbul belønne mig med bonusspil?

Agent Istanbul’s Bonus Features

Der er ingen bonus runde på Agent Istanbul. Du får 50 free spins, hvilket er ligesom gratis penge, så – næsten bedre.

Spil Agent Istanbul hos Casumo 

Card og Ladder Gamble Funktion

Merkur Gaming har inkluderet en sjov måde at fordoble eller miste dine penge på – nemlig Card og Ladder gamble feature.

Interesseret i denne funktion? Sådan her fungerer Card og Ladder: Hvis du vil satse din Agent Istanbul gevinst med det samme, vil Card og Ladder hjælpe dig med dette. Vælg en af de to muligheder – Red eller Black, og vælger du rigtigt, vil din Agent Istanbul gevinst blive dobbelt så stor. Men Card og Ladder vil tage det hele hvis du tager fejl. Der udbetales op til 1400€ i denne Agent Istanbul funktion.

Hvad er Agent Istanbul Gratis Spins?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer, såsom Casumo kunne tilbyde gratis spins som en bonus. De 200 gratis spins du får af Casumo når du opretter en ny konto, kan ikke bruges på Agent Istanbul. Men til gengæld, har Merkur Gaming lavet en gratis spins funktion på Agent Istanbul. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Agent Istanbul i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

Ja, heldigvis kan du få 50 free spins mens du spiller Agent Istanbul.

Det er noget af en sum penge du kan vinde med de 50 Casumo free spins, som kan vindes på Agent Istanbul. Du kan forvente hvis heldet tilsmiler dig.

Grafiske Oplevelse

Som andre Merkur Gaming video spillemaskiner, har (slot) en flot grafik der komplementerer Crime-temaet super godt, samt et antal af knapper som kan bruges til at:

 • Spille for rigtige penge
 • Se udbetalingsoversigten
 • Justere din indsats
 • Starte en runde auto spins
 • Vælge maks. indsats
 • Justere Agent Istanbul’s lydstyrke
 • Bruge mute til at slukke for lyden
 • Gamble din gevinst i Card og Ladder spillet
 • Se mere om Agent Istanbul under Info

Spil Agent Istanbul for Rigtige Penge

På mange Crime-tema spilleautomater, kan det visuelle stjæle alt fokus. Men sådan er Agent Istanbul ikke, så du kan nyde Merkur Gaming’s relative generøse spil uden at blive distraheret. Du kan vinde 5000 gange din linjeindsats, hvilket ville være meget rart!

Sådan kan du spille Agent Istanbul for rigtige penge:

Spil Agent Istanbul online med en spilkonto hos Casumo. Opret din Casumo konto i løbet af 5 minutter. Sådan gør du:

 • Gå til Casumo’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 200% velkomstbonus på op til 1200€ på dit første indskud samt 200 free spins
 • Foretag en indbetaling på minimum 10€
 • Nu er du klar til at spille Agent Istanbul med Casumo’s casino penge

Udbetal din Agent Istanbul Gevinst

Alle dine Agent Istanbul gevinster kan udbetales fra på din Casumo spilkonto via Skrill. Men du bør vide at de fleste online casinoer udbetalingsgrænser, så kontakt Casumo support for at få disse oplyst.

Endvidere, hvis du tog imod den 200% Casumo velkomstbonus, skal du sørge for at opfylde omsætningskravet på henholdsvis 38 før du udbetaler din Agent Istanbul gevinst. Før du foretager en udbetaling, så tjek Casumo’s Vilkår & Betingelser, hvor du finder detaljer om udbetalingskrav. Du skal ikke kigge efter dem i Agent Istanbul’s Info sektion.

Hvordan kan jeg spille Agent Istanbul gratis?

Hvis du ikke kender Agent Istanbul, giver Casumo dig mulighed for at prøve dette Merkur Gaming spil i en gratis version. Spil Agent Istanbul online på din mobil eller PC.

Hos Casumo’s kan du prøve samtlige Merkur Gaming spil for sjov, uden at indbetale. Men får du lyst til at spille Agent Istanbul for rigtige penge, skal du klikke på yes og foretage en indbetaling på minimum 10€. Du kan spille for en møntværdi helt ned til €, og så holder din saldo længere. Men med en 200% Casumo bonus får du endnu længere spilletid – og den kræver ikke engang en Casumo bonuskode.

Er det muligt at spille Agent Istanbul gratis og stadig vinde rigtige penge?

Casumo Gratis Bonus uden Indskud

På nuværende tidspunkt kan du ikke få en Casumo gratis bonus, men man kan stadig spille Agent Istanbul med deres 200% velkomstbonus og minimums indbetaling på 10€. Skulle det ske, at Casumo tilbyder en gratis bonus kan forsikre dig, vi vil ændre denne Agent Istanbul anmeldelse.

Findes der en Casumo App?

Nej, Casumo har ikke en app hvor du kan spille Merkur Gaming spil. I stedet kan du spille Agent Istanbul mobil ved at gå til Casumo fra internet browseren på din mobile enhed, det virker på samtlige smartphones og tablets, blandt andet Blackberry, iPhone, Windows, iPad og Android. På trods af, at det ikke er Agent Istanbul app version, er kvaliteten helt i top.

Har du en Apple enhed kan du spille i en brugervenlig Casumo iOS app, som kan downloades i iTunes. Den ultimative mobile Casumo oplevelse er altså kun et par klik væk.

Det er intet problem at spille Merkur Gaming spilleautomater på en Android enhed, bare download Casumo app i Google Play både til telefoner og tablets.

Lad være med at spild din tid på websites der forsøger at sælge dig en Agent Istanbul eller Casumo app, fordi de er altid gratis til samtlige enheder.

Mobil Bonus Tilbud

Det er ærgeligt at Casumo ikke tilbyder en mobil bonus, så man kan prøve Agent Istanbul på sin mobile enhed. Men dette Merkur Gaming spil, tilbyder stadig mange sjove features og en top gevinst på hele 100000€.

Største Gevinst Agent Istanbul Kan Udbetale

Den er ikke let at få, men Agent Istanbul’s topgevinst på 5000 gange din indsats per betalingslinje, får du med 5 Dock symboler. Satser du 1 mønter på hver linje med en møntværdi på €, kan du vinde hele mønter. Du kan få et overblik over Agent Istanbul’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Findes der Agent Istanbul tricks der forbedre gevinstchancen?

Da udfaldet af spillet altid er tilfældigt, findes der ingen Agent Istanbul tricks der kan hjælpe dig. Gevinstchancen på dette interessante spil afhænger af to ting, Agent Istanbul’s udbetalingsprocent samt Casumo’s house edge. Udbetalingsprocenten er Agent Istanbul’s gennemsnitlige udbetalinger over en given periode, hvor house edge er den procentdel som Casumo i gennemsnit beholder.

Merkur Gaming var ikke nærrige da de gav dette spil en fin udbetalingsprocent på 95.75%. Derfor er dine gevinstchancer på Agent Istanbul statistisk set gode.

På Agent Istanbul får du en god udbetalingsprocent på 95.75%, samtidig udbetaler den store gevinster, dog knap så ofte.

Om Merkur Gaming:

 • Grundlagt:
 • Hovedkontor:
 • Website:
 • Speciale:
Spil Agent Istanbul ved Casumo